OK Lliga

HOQUEI SOBRE PATINS

OK LLIGA

Escenificació paral·lela

El Barça es recompon i busca hoquei directe amb Marc Gual (Reus) i Pablo Álvarez (Liceo)

El Reus, el campió, aposta per Adroher, un exblaugrana amb gran capacitat golejadora

Marc Gual
JUGADOR DEL BARÇA
«Aportaré el que he fet a altres clubs, el meu saber estar a la pista i el meu temperament en el joc. Espero acoblar-me a l'equip i fer-lo millor»
Pablo Álvarez
JUGADOR DEL BARÇA
«Tinc ganes de fer les coses bé i aportar el meu granet de sorra a l'equip»
Jordi Adroher
JUGADOR DEL TECNOL REUS
«Estic molt feliç de ser jugador d'aquest club i iniciar aquesta etapa. No em penedeixo d'haver fitxat pel Barça, però els resultats no han acompanyat i el meu paper allà tampoc ha estat el que esperava. Arribo a un Reus que, segons m'han dit els companys que conec, forma un grup molt maco. Segur que ens anirà bé»

Els dos principals candidats al títol de l'OK Lliga, amb el permís del Liceo, van presentar ahir les noves armes que han adquirit. El Reus espera alleugerir la marxa de Marc Gual al Barça amb la contractació del reusenc Jordi Adroher, paradigma de gol i habilitat que a les files blaugrana no ha disposat dels minuts per realitzar-se. Gual, per contra, ha estat el cervell del campió i el Reus haurà de comptar amb l'esforç col·lectiu per suplir la seva capacitat d'assistir els companys i de marcar el ritme dels partits, aquell punt de pausa en l'equip eminentment ràpid i directe que ha dissenyat Alejandro Domínguez. De fet, Gaby Cairo, el nou tècnic del Barça, també ha incidit en la idea d'hoquei directe i valora la qualitat de Gual per materialitzar el concepte: «És polivalent, té un domini de la situació molt gran i ens pot ajudar molt.» El Barça també ha fet una aposta de present i de futur pel jove argenti Pablo Álvarez (San Juan, 1986), un dels millors golejadors de l'OK Lliga que deixa una mica més orfe del Liceo. Álvarez ha signat per quatre temporades. «És un jugador molt explosiu amb una capacitat de definició molt gran; s'assembla a mi», assenyala Cairo. Els blaugrana aconsegueixen un doble efecte: es reforcen i fan minvar la capacitat dels seus rivals, tot i que tant el Reus com el Liceo continuen tenint arguments de pes. Joan Sabater, el president del Reus, ho va definir amb la seva naturalitat habitual: «Tenim un dels millors jugadors que hi ha, i a sobre és de Reus. Estic disgustat per la marxa de Gual, però content per l'arribada.»

Va néixer a Reus circumstancialment

Jordi Adroher té una història curiosa. La seva família residia a Bellmunt del Priorat, ja que el seu pare era metge en aquella població, i per això va néixer en l'hospital de Sant Joan de Reus fa 26 anys. Tres anys després, al seu pare el van destinar a Ribes de Freser. Amb 7 anys va entrar a formar part de l'escola del Shum Maçanet, i va romandre allà fins als 18 anys, quan va fitxar encara com a júnior pel Lloret de l'OK Lliga. Després va jugar al Vic cedit pel Barça i, finalment, va militar al conjunt blaugrana les dues darreres temporades. Ha signat pel Reus fins al 2014.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)