OK Lliga

Vic-Liceo i derbi d'aperitiu

Hoquei sobre patins. El Barça-Liceo, el primer episodi de la lluita pel poder en format d'OK Lliga regular, es disputarà l'11 de gener (13a jornada)

Un plat ben fort, el Vic-Liceo, i el derbi penedesenc entre el Calafell i el Vendrell són alguns dels al·licients de la primera jornada de l'OK Lliga que arrencarà el 12 d'octubre –tard a causa del mundial d'Angola que es disputa del 20 al 28 de setembre– i en què el Liceo, l'actual campió, i el Barça, el subcampió, sempre favorit per definició i pressupost, s'entreveuen un altre cop com els primeres espases de la competició. Els gallecs i els blaugrana es trobaran en la tretzena jornada, l'11 de gener al Palau. Seguint la fórmula dels últims anys, els primers classificats del curs anterior es troben en les últimes jornades de cada volta gràcies a un sorteig dirigit. El campió es decideix en una fase única a doble volta i cal preservar l'emoció fins al final. Per un altre costat, les jornades europees no han quedat explícitament reflectides d'entrada. Els equips implicats avançaran als dimarts els seus partits en la 5a, 7a, 10a, 17a,19a 23a i 24a jornades.

Pel que fa als nouvinguts catalans, el Vilafranca rebrà el Lloret en el debut i el Tordera rebrà el Reus, un partidàs per començar, tenint en compte els reforços dels del Baix Camp. Un altre dels derbis clàssics, l'osonenc entre el Vic i el Voltregà, es jugarà a Vic el 2 de novembre. L'enfrontament selvatà entre el Lloret i el Blanes, que ja es va recuperar el curs passat, es disputarà també en la tretzena jornada.

Vendrell-Barça i Liceo-Reus en la supercopa

L'acte, en què també es va sortejar la primera estatal i l'OK Lliga femenina –es va lliurar l'MVP del curs passat a la ja retirada Carla Giudicci–, va determinar les semifinals del nou format de supercopa que jugaran el 5 i el 6 d'octubre al Vendrell el conjunt amfitrió, el Liceo, el Barça i el Reus. Les jugaran el Moritz Vendrell i el Barça, per un costat, i el Liceo i el Reus, per l'altre. En les últimes edicions la supercopa l'havien disputat el campió de lliga contra el campió de copa. L'any passat, però, el Noia la va jugar en qualitat de finalista de la copa, ja que els blaugrana havien guanyat els dos títols. El Vendrell la disputa com a campió de copa i el Liceo va guanyar l'OK Lliga. El Barça va acabar la lliga segon i el Reus va ser quart.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)