OK Lliga

El Reus respon amb poder ofensiu al gol de Parra

OK Lliga. El retorn del Tordera a l'elit es va saldar amb una derrota prou digna

El retorn històric del Tordera a dalt després de 7 anys es va saldar amb una derrota digna (2-4) contra el Reus, que va aprofitar l'ensopegada del Liceo. El conjunt d'Alejandro Domínguez va respondre amb virulència al gol de falta directa –desena falta–del local Parra i va sentenciar en tres minuts d'inspiració a partir d'un penal. Els dos porters van ser els protagonistes de la primera part (0-0), que va finalitzar amb taules fins i tot en el nombre de faltes (8-8). Parra va fer l'1-0 del conjunt de José Martos, però el Reus va contestar amb rapidesa. Casanovas de penal, Costa i Adroher van trencar el partit i Selva va sentenciar. El Tordera va fallar una falta directa i el Reus, dues.

TORDERA2

REUS4

TORDERA: López, Bolcato, Castañé, Serra i Parra –equip inicial–; Martos, Cuenca i Hernández. REUS: Molina, Casanovas, Ollé, Costa i Adroher –equip inicial–; Selva i Salvat. GOLS: 1-0 () Parra, de falta directa. 1-1 (34') Casanovas, de penal. 1-2 (36') Costa. 1-3 (36') Adroher. 1-4 (45')) Selva. 2-4 (48') Castañé. ÀRBITRES: García Romero i López Leyton. FALTES: 16 del Tordera i 18 del Reus.