OK Lliga

Benvinguts al club

Hoquei sobre patins. Els jugadors acabats de fitxar han fet 19 dels 45 gols en els sis primers partits d'OK Lliga

Els trios de gols signats per Sergi Miras (Moritz Vendrell) i Raül Marín (Barça) són els més cridaners de la tendència d'eficàcia que han dibuixat els jugadors que han aterrat en nous clubs, molt inspirats en la primera jornada de l'OK Lliga. En els sis partits jugats, els nouvinguts han marcat 19 dels 45 gols efectuats i ja han començat a justificar els seus fitxatges. Els nous porters també van excel·lir, comandats per l'exjugador del Noia Xevi Puigbí (Vendrell), que va acabar fent avorrir els jugadors del Calafell. Molina, fidel a la seva regularitat, també va tenir un debut reeixit amb el Reus.

Miras, que té un dels cacaus més impressionants de la lliga i que segurament assumirà un rol més preponderant al Vendrell que no pas el curs passat al Barça o abans al Liceo, en va clavar tres al Calafell (1-6). En va fer un de penal, un de falta per l'escaire en què va aprofitar que la tanca local no estava ben situada i un altre (0-3 i cap a casa) en què va lluir el seu talent en aquells trets exteriors en què els porters pateixen pel bosc de jugadors que els tapa.

Marín, per la seva banda, va oferir un recital ofensiu i en l'execució de faltes directes. Amb el reusenc, el Barça incrementa la nòmina d'especialistes excepcionals en aquestes accions i complementa la mestria de Marc Torra i Pablo Álvarez, que va fer tres gols a Sant Hipòlit. Dels quatre gols del Voltregà en el duel (4-8), dos els va fer l'exjugador del Lloret Dani Rodríguez. Menció a part per a Eric Vargas, amb un trio.

També a les files del Vendrell, van marcar els exjugadors del Vilanova Jordi Creus, amb un coast to coast sensacional que va finalitzar amb un gran tret creuat, i Jordi Ferrer, aprofitant una assistència perfecta al segon pal de Cortijo, que va debutar sense marcar però va tenir incidència en el resultat provocant el penal marcat per Miras, que va obrir la llauna.

Els dos gols del Lleida en el partit a Blanes que encetava divendres la jornada els van marcar, curiosament, els dos fitxatges: l'exjugador del Quévert Andreu Tomàs i David Ballestero, que va mostrar la seva facilitat en el llançament exterior. Per al Blanes, l'incombustible Francesc Bargalló va tenir l'honor de fer el primer gol de la lliga i el fitxat Manel Garcia –exjugador del Vilanova– va signar l'altre gol de l'equip local.

A les files del Vic, Jordi Bartrés es va estrenar amb un gol que, sumat als dos de Bancells, va servir per tombar, amb penes i treballs, el debilitat Liceo. El campió ja va fer prou (3-2) sense Bargalló, Josep Lamas i Ordóñez. L'únic fitxatge del curs dels gallecs, l'exjugador de l'Alcoi Juan José López, també va marcar. El tècnic Ferran Pujalte (Vic) deia en la prèvia que han fitxat bé. Te tota la raó. Bartrés i el veterà Mia Ordeig obren noves vies, tot i que l'equip ha tancat els partits.

En l'històric Vilafranca-Lloret, van despuntar, en canvi, dos jugadors que ja tallaven el bacallà en els seus equips el curs passat. Raül Pelicano, el pitxitxi de l'OK Lliga 2012/2013, va arrencar amb tres gols estèrils, mentre que el veterà Xavi Caldú va celebrar el seu retorn a la màxima categoria amb un triomf amb remuntada inclosa i també un trio de gols. Van debutar amb gols a les files locals Pablo Aguarón i Marc Navarro.

L'altre històric que tornava a l'elit va ser el Tordera, que manté els mateixos jugadors que el curs passat. El Reus el va derrotar per 2-4 amb gols dels nous Selva i Costa.

Avui, Vilanova-Noia i Vendrell-Vic

El setè partit de la jornada de lliga el juguen avui a el Vilanova (21.15 h) i el Noia Freixenet. Els locals, amb limitacions econòmiques –el president, Pau Viadel, va revelar que amb un jugador d'abans pagaria tots els d'ara–, lluitaran per donar la sorpresa. El conjunt de Ferran López, per la seva banda, manté el bloc, tot i que ha fet canvis substancials en la rotació i la porteria. El partit s'ha ajornat fins avui perquè el júnior del Noia Pau Bargalló, convocat en el mundial de la categoria –plata–, pogués jugar. També es juga avui el partit de la segona jornada Vendrell-Vic (21.00 h) perquè els penedesencs han de disputar dissabte a casa l'anada de la copa Continental contra el Benfica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)