OK Lliga

En la primera meitat

Hoquei sobre patins. El Moritz Vendrell s'avança amb un 4 a 0 contra el Tordera, que fa el seu millor joc en el segon temps

VENDRELL5

TORDERA2

MORITZ VENDRELL: Puigbí, Jordi Ferrer, Albesa, Ángel Rodríguez i Miras –equip inicial–; Creus, Lluís Ferrer i Cortijo.

TORDERA: Jordi López, Bolcato, Parra, Serra i Castañé –equip inicial–; Cuenca i Martos.

GOLS: 1-0 (5') Miras, de penal. 2-0 (18') Creus. 3-0 (21') Cortijo. 4-0 (22') Miras. 4-1 (33') Bolcato. 4-2 (35') Castañé. 5-2 (50') Jordi Ferrer.

ÀRBITRES: Molina i Delfa. Blava a Àngel Rodríguez i Parra.

FALTES: 8 del Vendrell i 14 del Tordera.

COMENTARI: El Moritz Vendrell es va retrobar amb la victòria ahir contra el Tordera en el partit avançat de la quarta jornada de l'OK Lliga, amb motiu de la tornada de la copa Continental que ha de jugar dissabte a la pista del Benfica. Els del Baix Penedès van fer una bona primera meitat i després d'avançar-se en el minut 5 de joc, van dominar el partit i van arribar amb un clar 4 a 0 al descans. Cal remarcar el protagonisme de Sergi Miras, que va fer dos gols i va tenir algunes clares ocasions més. Al començament de la segona part els locals van sortir massa relaxats i el Tordera, molt més centrat, i amb ganes d'entrar en del partit. Els maresmencs van tenir ocasions, i dos gols en tres minuts van fer pujar un 4 a 2 inquietant. En l'últim minut, Jordi Ferrer va sentenciar el duel en un contraatac.