El Calafell Tot l'Any guanya el primer partit a casa

OK Lliga.

CALAFELL6

TORDERA0

CALAFELL TOT L'ANY: Arellano, Palau, Borja Ferrer, Galbas i Gerard Vargés –equip inicial–, Rosa, Marc Vergés, Díez, Romeu i Andreu. TORDERA: Jordi López, Bolcato, Serra, Castañé i Martos –equip inicial–; Hernández, Carles Torner, Parra i Núñez. GOLS: 1-0 (7') Rosa. 2-0 (12') Borja Ferrer. 3-0 (19') Borja Ferrer. 4-0 (24') Marc vergés. 5-0 (36') Gerard Vergés. 6-0 (43') Romeu. ÀRBITRES: Veiga i Burgos. Van mostrar targeta blava a Bolcato. FALTES: 15 del Calafell i 7 del Tordera. COMENTARI: el Calafell Tot l'Any va aconseguir la seva primera victòria a casa, i ho va fer amb autoritat contra un fluix Tordera (6-0). Els del Baix Penedès encadenaven quatre partits sense conèixer la victòria i no van voler que el Tordera, un equip en zona de descens i que no ha puntuat, els sorprengués. El Calafell es va avançar en el minut 7 de partit i, de mica en mica, es va anar distanciant en el marcador fins al 4-0 del descans. En la segona meitat, els locals van mantenir el control del partit i van arrodonir la golejada. El Tordera, l'equip menys golejador de l'OK Lliga, va desaprofitar un penal i una falta directa.