OK Lliga

El Blanes deixa escapar un 0-3 en els minuts finals

Ok Lliga. El Tordera, que no havia sumat cap punt en tota la lliga, va aigualir l'estrena a la banqueta dels blanencs de Ramon Benito

BLANES3


TORDERA3


El Muralla Òptica Blanes va deixar escapar una victòria que tenia a la butxaca quan Garcia va situar el 0-3 a uns deu minuts del final del partit a la pista del Tordera, que va sumar el primer punt a l'OK lliga gràcies a l'encert i l'empenta del seu davanter de referència, Castañé, que va clavar tres gols en quatre minuts. Ramon Benito, que s'estrenava a la banqueta de l'equip blanenc, no va tenir, doncs, el millor debut possible.

El partit va tenir, des de l'ambient a les grades fins a la intensitat a la pista, tot els ingredients possibles. Els dos equips van buscar la porteria sense complexos, però la qualitat dels jugadors blanencs semblava que acabaria decantant la balança a favor dels selvatans. Plaza va inaugurar el marcador i Bargalló, fent valer un cop més la seva qualitat, va clavar el 0-2. El Tordera, tot i la dramàtica situació en la classificació, no es va rendir i va continuar atacant, deixant les esquenes descobertes, fet que va propiciar el 0-3. El partit semblava vist per a sentència, però llavors va sorgir Castañé, que es va posar l'equip a l'esquena –abans ho havia fet López amb grans aturades sota els pals– i amb un trio de gols seguit va empatar el partit davant la joia dels seguidors locals. El Blanes ho hauria pogut arreglar a temps però Formatjé va fallar una falta directa quan falta poc menys d'un minut pel final.

TORDERA: López, Bolcato, Serra, Casteñer, Parra –cinc inicial–;Martos i Marcel Cuenca. MURALLA ÒPTICA BLANES: Llaverola, Garcia, Bargalló, Ridaura, Formatgé –cinc inicial–; Fernández i Plaza. GOLS: 0-1 (18') Plaza. 0-2 (25') Bargalló. 0-3 (38') Garcia. 1-3 (40') Castañé. 2-3 (42') Castañé. 3-3 (44') Castañé. ÀRBITRES: De la Hera i Martínez. Va mostrar targeta vermella a Bolcato i blava a Plaza. PÚBLIC: Uns 500 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)