OK Lliga

El Tordera s'estrena i el Vilanova s'enfonsa

Hoquei sobre patins. L'encert dels visitants en les accions a bola aturada va decantar el duel entre els dos últims de l'OK Lliga

VILANOVA2


TORDERA4


El Vilanova va tocar ahir fons a les Casernes contra el Tordera, que va obtenir el primer triomf i se situa a només un punt de la zona de permanència. El partit va ser de baixa qualitat i només va mantenir l'interès el marcador, equilibrat fins als darrers minuts. Els dos equips van fer honor a la posició que ocupen a la classificació. Els torderencs, però, van estar mes encertats en les jugades a bola aturada, amb dos gols de Castañé de falta directa. El Vilanova diu gairebé adéu a l'OK Lliga encara sense acabar la primera volta. Ara només queda esperar un miracle en forma de reacció, poc probable amb la plantilla actual.

VILANOVA: Povedano, Pastó, Aragonès, Pujals i Dani López –equip inicial–; Cuevas i Pol Pàmies. TORDERA: Jordi López, Parra, Marc Serra, Castañé i Martos –equip inicial–; Torner i Cuenca. GOLS: 0-1 (7') Martos. 1-1 (11') Pastó. de penal. 2-1 (21') Dani López. 2-2 (36') Castañé, de falta directa. 2-3 (44') Castañé, de falta directa. 2-4 (50') Marc Serra. ÀRBITRES: Valverde i Martínez. Blava a Pastó, del Vilanova. FALTES: 23 el Vilanova i 18 el Tordera.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)