OK Lliga

El Barça, el Reus i el Liceo es volen reivindicar

OK Lliga. Els favorits juguen a casa en aquesta jornada entre setmana i volen deixar enrere les seves ensopegades recents a domicili

Aquesta nova jornada entre setmana de l'OK Lliga, motivada per les competicions europees, servirà a tres dels grans favorits, el FC Barcelona, el Reus Deportiu i el Coinasa Liceo, per deixar enrere ràpidament les seves ensopegades del cap de setmana passat. Tots tres es voldran reivindicar en els partits que disputaran a casa. Sis dels vuit partits d'aquesta desena jornada es jugaran avui i només dos –el Blanes-Vilanova i el Voltregà-Vilafranca– es jugaran el cap de setmana.

El FC Barcelona, que va perdre els primers punts, rebrà l'ICG Software Lleida, que acaba d'empatar amb el Reus Deportiu, mentre que els roig-i-negres s'enfrontaran amb un Calafell Tot l'Any en ratxa després de tres triomfs consecutius. El Coinasa Liceo, que va perdre el derbi gallec, s'enfrontarà amb un Noia Freixenet animat després de l'empat i el bon joc que van fer contra el líder. El Moritz Vendrell defensarà el segon lloc contra la revelació de la lliga, el Cerceda, que va derrotar el campió.

El Vic i el Lloret també van perdre i volen guanyar, mentre que el Tordera intentarà seguir puntuant contra el Monbus Igualada després de la seva primera victòria.

SIS PARTITS

La competició europea avança sis partits i només dos es jugaran el cap de setmana
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)