OK Lliga

Just empat en el duel de la zona de descens

OK Lliga. El Lloret va mantenir la igualtat en els últims minuts contra un Tordera que no va saber aprofitar la seva superioritat

TORDERA3

LLORET3

El duel de la zona de descens entre el Tordera i el Lloret va finalitzar amb un just empat, que no va servir a cap dels dos equips per sortir del perill. El Lloret va jugar els darrers minuts en inferioritat, tres i dos jugadors de pista (Rodri i Carbó), i els torderencs no ho van saber aprofitar per marcar un gol que hagués estat definitiu per decantar el partit al seu favor. Els dos conjunts van lluitar pels punts del primer al darrer minut. Les primeres ocasions ja van acabar amb gol. En el minut 2, Pelicano va marcar en una acció individual i tres minuts més tard Castañé va empatar. A 9 segons del descans el Lloret va disposar d'un penal que el porter del Tordera va aturar.

40 segons després de la represa Castañé va avançar als locals, però l'alegria va durar poc i un minut més tard Carbó va fer el 2 a 2 en una gran acció. Amb el nombre de faltes que feien els dos equips es veia que el que estigués més encertat s'emportaria el triomf. Tots dos van desaprofitar la falta directa per les 10 faltes d'equip i Parra va fer el 3 a 2 en la 15a del Lloret. Es va arribar al minut 48, que va ser clau. Pelicano va marcar de penal (3-3) i Parra va desaprofitar una falta directa per la blava de Crespo. Els lloretencs van aguantar amb inferioritat i els dos equips van malbaratar en l'últim minuts les faltes directes per les 20 faltes d'equip, i l'empat ja no es va desfer.

CP TORDERA: Jordi López, Bolcato, Parra, Marc Serra i Castañé –equip inicial–, Adrià Martos i Marçal Cuenca. CH LLORET: Ferran Serra, Pelicano, Xavi González, Carbó i Jordi Rodríguez –equip inicial–; Marc Gómez i Victor Crespo. GOLS: 0-1 (2') Pelicano. 1-1 (5') Castañé. 2-1 (26') Castañe. 2-2 (27') Carbó. 3-2 (38') Parra, de falta directe. 3-3 (48') Pelicano, de penal. ÀRBITRES: Sandoval i Villar. Van mostrar targeta blava a Pelicano (2), Victor Crespo i Marc Serra. FALTES: 20 del Tordera i 21 del Lloret.