El Reus fa pagar al Tordera els plats trencats

Hoquei sobre patins. La golejada posa fi a una sèrie negativa del conjunt d'Alejandro Domínguez, que no s'havia estrenat el 2014

TORDERA3

REUS12

El Reus Deportiu va estrenar-se per fi aquest 2014 imposant-se amb un festival de gols (12-3) a un Tordera que fins i tot va començar avançant-se, però que va acabar completament diluït damunt de la pista del Palau d'Esports. Quatre gols de Jordi Adroher, tres de Marc Ollé i Albert Casanovas i un de Jepi Selva i el jove Marc Pujol van sentenciar una victòria que en el descans ja es deixava entreveure (6-2). Amb aquests tres punts, els homes d'Alejandro Domínguez van posar fi a la ratxa negativa de set partits seguits sense guanyar, i es van reenganxar a la lluita per la segona posició de la classificació.

REUS DEPORTIU: Molina, Ollé, Rubio, Casanovas, Adroher -cinc inicial-, Salvat, Selva, Pujol i Català. TORDERA: Jordi López, Bolcato, Parra, Serra, Martos -cinc incial-, Castañé, Grima i Cuenca. GOLS: 0-1 (3') Martos. 1-1 (4') Adroher. 2-1 (5') Ollé. 3-1 (12') Ollé. 4-1 (15') Casanovas. 5-1 (17') Casanovas. 6-1 (22') Selva. 6-2 (24') Parra. 7-2 (30') Adroher. 7-3 (36') Serra. 8-3 (38') Adroher. 9-3 (38') Ollé. 10-3 (39') Adroher. 11-3 (47') Casanovas, de penal. 12-3 (48') Pujol. ÀRBITRES: Galán i Veiga. Van mostrar blava al visitant Martos (18'). FALTES: 12 el Reus i 7 el Tordera.