OK Lliga

La conjura catalana per desbancar el Liceo

Ok Lliga. Després que el Vic assaltés dissabte Riazor, avui el Voltregà també vol furgar en la ferida gallega per continuar aspirant al subcampionat

No hi ha dubte que a pesar que el seu fons d'armari s'ha reduït en les dues últimes temporades, el Liceo té un equip titular amb un gran potencial que, teòricament, i tenint en compte a més que és l'actual campió de l'Ok Lliga, hauria de ser en principi l'alternativa més sòlida al Barça, el campió virtual. Però el mal inici que va viure, amb diverses lesions, i la patacada que va rebre dissabte a Riazor quan el Vic li va clavar un 2 a 6 històric, fa que visqui un moment de dubtes. I el Voltregà, equip revelació de la lliga, que només ha perdut dos partits, i els dos precisament contra el Barça, té avui l'oportunitat d'avivar encara més aquesta lluita per la segona plaça, en la qual tant els dos conjunts osonencs com el Reus, el Noia i també ara l'Igualada, que du sis victòries consecutives, hi estan immersos.

L'altre gran partit en aquesta lluita que es juga avui, també avançat de la jornada del cap de setmana per la disputa de les competicions europees, és el Vic-Vendrell, en què els de Pujalte, que la temporada passada van cedir a casa contra els penedesencs, esperen sumar els punts i veure què passa a Sant Hipòlit. La combinació de resultats òptima permetria el Vic empatar a 32 punts amb els gallecs i deixaria el Voltregà allà mateix, a un sol punt per sota. En la primera volta, el conjunt de Ricard Ares va esgarrapar un empat molt valuós a Riazor (5-5).

El Barça, per la seva banda, espera prosseguir la seva marxa imparable a costa del Tordera, conjunt plenament immers en la lluita pel descens, que, ateses les seves limitacions pressupostàries, està fent un campionat molt digne i encara és viu.

El Reus visita el Blanes i el Noia, l'Igualada

El Reus, que també aspira al subcampionat i que per fi es va estrenar el 2014 a costa del Tordera, visita el Blanes, conjunt assedegat que després de perdre a Lleida té poc marge de maniobra si no vol caure en zona de descens. Els selvatans van tenir a la Terra Ferma la baixa de Ferran Formatjé per molèsties en els adductors i caldrà veure la seva evolució. L'absència deixa l'equip quasi sense capacitat de rotació. Completarà la jornada el duel Igualada-Noia, dos equips que van quedar fora de la copa i que aspiren a millorar la seva posició. Els igualadins travessen un moment dolç i als de Sant Sadurní encara els cou la derrota a Tordera de la 14a jornada. El Noia no va poder disposar diumenge d'Eloi Mitjans per una luxació en l'espatlla i també se n'haurà de veure l'evolució.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)