OK Lliga

El Barça no afluixa i el Tordera torna a perdre clarament

Hoquei sobre patins. Els maresmencs ja perdien 30 segons després de començar el partit

TORDERA1

BARÇA9

CP TORDERA: Jordi López, Bolcato, Parra, Serra i Martos –equip inicial–; Cuenca i Torner.

FC BARCELONA: Sergi Fernández, Reinaldo García, Gual, Pascual i Torra –equip inicial–; Panadero, Barroso, Álvarez i Marín.

GOLS: 0-1 (1') Reinaldo García. 0-2 (5') Pascual. 0-3 (15') Álvarez. 0-4 (19') Álvarez. 0-5 (22') Marín. 1-5 (28') Serra. 1-6 (38') Álvarez. 1-7 (41') Pascual. 1-8 (42') Barroso. 1-9 (44') Pascual.

ÀRBITRES: J. López i A. López. Van ensenyar targeta blava a Bolcato.

FALTES: 9 del Tordera i 12 del Barça.

COMENTARI: El CP Tordera no va poder fer res contra el líder, el FC Barcelona, que va demostrar que no afluixa i que continua amb ganes d'anar guanyant partits. Els maresmencs van tornar a perdre clarament, després de ser golejats diumenge a la pista del Reus Deportiu per 12-3, aquest cop van caure davant la seva afició per 1-9. Els torderencs no van poder oposar resistència al principi, ja que mig minut després d'iniciar-se el partit els blaugrana ja es van avançar en el marcador. Al descans el Barça ja guanyava per 0-5, tot i que va desaprofitar tres faltes directes. El Tordera tampoc va estar encertat en les jugades de bola aturada i va desaprofitar dos penals i una falta directa. En la segona part els maresmencs van aconseguir el gol de l'honor (1-5), però els blaugrana van continuar incrementant la diferència en el marcador.