El Tordera venç i surt de la zona de descens

OK Lliga. Va superar el Voltregà en un partit elèctric i amb molt d'encert

VOLTREGÀ6

TORDERA10

CP TORDERA: Jordi López, Bolcato, Parra, Marc Serra i Cuenca –equip inicial–; Martos, Aldrich i Carles Torner. CP VOLTREGÀ: Torelló, Vargas, Àlex Rodríguez, Armengol i Dani Rodríguez –equip inicial–, Albert Grau, Anguita i Tirso Gómez. GOLS: 1-0 (12') Martos. 2-0 (22') Parra (f.d.). 3-0 (24') Parra. 4-0 (26') Serra. 5-0 (26') Martos. 5-1 (27') A. Rodríguez. 5-2 (29') D. Rodríguez, (f.d.). 6-2 (31') Parra (f.d.). 6-3 (34') Grau. 7-3 (37') Cuenca. 8-3 (40') Parra (f.d.). 8-4 (46') D. Rodríguez (f.d.). 8-5 (46') A. Rodríguez (p.). 9-5 (48') Cuenca. 9-6 (49') D. Rodríguez. 10-6 (49') Torner. ÀRBITRES: Ribó i Villar. Targeta vermella a Serra i targeta blava a Albert Grau i Armengol (2). FALTES: 22 del Tordera i 21 del Voltregà. COMENTARI: en un partit elèctric i molt efectiu, el Tordera va derrotar el Voltregà, i va sortir de la zona de descens. Els osonencs van començar el partit freds, i els maresmencs van dominar i es van avançar amb un 3-0, amb el qual es va arribar al descans. En només 8 segons de la segona part, el Tordera va tornar a marcar i tot seguit va arribar el 5-0. El Voltregà, que també havia tingut ocasions, es va despertar (5-2), però els torderencs van saber mantenir el seu avantatge. Els àrbitres van xiular molts penals i faltes directes i van mostrar força targetes.