OK Lliga

S'apropa l'hora decisiva

Hoquei sobre patins. La temporada entra en una fase important, amb reptes en l'OK Lliga o a Europa per a la majoria d'equips

Els 16 equips de l'OK Lliga s'apropen a l'hora decisiva de la temporada, en què han de prémer fort l'accelerador per aconseguir els seus objectius. En quatre dies es jugaran partits de dues jornades de lliga, ja que dissabte hi ha l'anada dels quarts de final de la lliga europea. La final a quatre de la CERS també és a tocar, mentre que els equips que no estan pensant en Europa se centren en la dura lluita per la permanència o a entrar en les places europees de cara a la propera temporada.

Aquesta tarda es disputen sis partits de la 21a jornada de l'OK Lliga i només en queden dos per demà. El Barça, el líder, rep un Lloret que mai no ha puntuat en les seves visites al Palau Blaugrana i que no està en un bon moment per fer-ho, ja que està en zona de descens, mentre que el Liceo rep un Vilafranca Capital del Vi que fa vuit jornades que no guanya. Un dels partits més destacats és el Moritz Vendrell-Monbus Igualada, dos equips que estan aconseguint bons resultats i que estan molt a prop a la classificació. El Voltregà i el Muralla Òptica Blanes buscaran la primera victòria en la segona volta perquè els faci reaccionar, mentre que un Tordera en alça i que ve de guanyar dos partits que l'han fet sortir del descens rep un Calafell Tot l'Any que va veure trencada la ratxa de sis jornades sense perdre. Finalment, el Vic rep el Vilanova, que encara no ha puntuat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)