El Calafell trenca el partit al descans i venç a Tordera

Ok Lliga.

CALAFELL7

TORDERA3

CP TORDERA: Jordi López, Bolcato, Parra, Aldrich i Cuenca –equip inicial–; Martos i Carles Torner. CALAFELL TOT L'ANY: Arellano, Sergi Romeu, Rosa, Borja Ferrer i Gerard Vergés –equip inicial–; Riera, Palau, Marc Vergés i Galbas. GOLS: 1-0 (3') Aldrich. 1-1 (6') Gerard Vergés. 2-1 (7') Parra, de falta directa. 2-2 (20') Rosa. 2-3 (25') Sergi Romeu. 2-4 (26') Sergi Romeu. 3-4 (31') Parra, de falta directa. 3-5 (43') Marc Vergés. 3-6 (44') Sergi Romeu, 3-7 (49') Borja Ferrer. ÀRBITRES: Melero i De la Hera. Targeta blava a Gerard Vergés (2). FALTES: 9 del Tordera i 14 del Calafell. COMENTARI: Dos gols de Sergi Romeu, a 23 segons del descans i a 25 de la represa, van decantar la victòria cap al Calafell Tot l'Any en la seva visita a Tordera. Els torderencs, tot i la baixa per sanció de Serra i per lesió de Castañé, van tenir un inici bo de partit i en el minut 3 es van avançar amb un xut d'Aldrich des del punt de falta directa de la seva àrea. Els dos equips anaven a totes i semblava que el Tordera ho tenia bastant controlat amb el 2-1. En els darrers minuts abans del descans, però, el Calafell va sorprendre amb dos contraatacs i va donar la volta al partit. El 2-3 el va fer Sergi Romeu a 23 segons de la mitja part i el mateix jugador va marcar el 2-4 als 25 segons de la represa. Això va ser un cop dur per als locals. Els visitants van ser superiors en la segona meitat, van merèixer la victòria, però va ser massa clara pels merits que van fer els torderencs.