OK Lliga

El Blanes agafa aire

Ok Lliga. Els blanencs vencen el Tordera i s'apropen a la zona de salvació. Kenan va estar immens a la porteria i Bargalló, molt encertat

TORDERA1

BLANES3

El Muralla Òptica Blanes va agafar una mica d'aire en la seva lluita per la salvació en vèncer el Tordera, l'equip que marca la permanència. Els blanencs es van apropar i ara són a tres punts dels torderencs. La primera meitat va ser molt anivellada i amb moltes ocasions de gols per als dos equips, però els dos porters, Kenan i Jordi López, van estar molt segurs. Els blanencs van ser els primers a apropar-se a la porteria rival i van tenir el premi en el minut 10, quan Manel Garcia va rematar a la mitja volta en una bonica jugada de Formatjé per darrere la porteria. El Blanes va tenir una gran ocasió clara amb una falta directa en el minut 19, però el porter Jordi López va estar molt atent i la va aturar. El domini era dels locals i Formatjé va enviar una bola al pal. El Tordera també va tenir les seves ocasions i, a un minut del descans, Parra va disposar d'una falta directa que el porter argentí del Blanes va aturar.

En la segona meitat, els torderencs van disposar d'ocasions de gol més clares, però el porter argentí Kenan va estar impressionant i ho va aturar tot. En atac, Francesc Bargalló es va posar l'equip a l'esquena i el va portar a la victòria. Va fer el 2-0 de falta directa i quan el Tordera va reduir la diferència, també de falta directa, i va enviar una bola al pal buscant l'empat, es va inventar el 3-1 i va sentenciar el partit.

MURALLA ÒPTICA BLANES: Kenan, Formatjé, Kimi Ridaura, Francesc Bargalló i Manel Garcia –equip inicial–; Plaza i Rubén Fernández. CP TORDERA: Jordi López, Bolcato, Parra, Joan Castañé i Marçal Cuenca –equip inicial–; Adrià Martos i Xavi Aldrich. GOLS: 1-0 (10') Manel Garcia. 2-0 (43') Francesc Bargalló, de falta directa. 2-1 (45') Aldrich, de falta directa. 3-1 (46') Francesc Bargalló. ÀRBITRES: A. Gómez i Tavera. Van mostrar targeta blava a Kimi Ridaura i Adrià Martos. FALTES: 11 del Blanes i 14 del Tordera.