OK Lliga

Bufetades per salvar-se

OK Lliga. A quatre jornades del final del campionat, el Vilafranca, el Lleida, el Tordera, el Lloret i el Blanes lluiten per evitar les dues places de descens

Quan només falten quatre jornades perquè s'acabi l'OK Lliga, hi ha cinc equips que poden perdre la categoria. Amb el descens del Vilanova consumat fa tres jornades, queden dues places que fan perdre la màxima categoria per adjudicar. El Vilafranca Capital del Vi, l'ICG Software Lleida, el CP Tordera, el CH Lloret i el Muralla Òptica Blanes lluiten per evitar aquestes posicions i continuar en l'elit. Ara els que ocupen les places de descens són els dos conjunts selvatans, que sumen 20 punts i estan a tres de la primera plaça de permanència.

En les quatre últimes jornades, hi ha fins a quatre enfrontaments directes entre equips implicats que poden fer variar força el panorama. De fet, demà es disputaran els dos primers. El Lloret rebrà el Tordera i el Vilafranca jugarà a casa contra el Blanes. Depenent dels resultats es podria aclarir força la situació. Els cinc equips implicats en la lluita per evitar el descens han de disputar dos partits a casa, davant la seva afició, i dos més lluny del seu pavelló. Cap s'ha d'enfrontar amb els dos primers, el Barça –ja campió– i el Liceo, segon. El Lleida, però, ha de jugar contra el Vic, que és tercer i vol entrar en la lliga europea. El Lloret i el Vilafranca encara han de jugar contra el Vilanova, la ventafocs amb zero punts.

LA CLASSIFICACIÓ
En llocs de salvació
11è Vilafranca Capital del Vi
26 punts
12è ICG Software Lleida
25 punts
13è CP Tordera
23 punts
En llocs de descens
14è CH Lloret
20 punts
15è Muralla Òptica Blanes
20 punts
Ja ha baixat
16è CP Vilanova
0 punts
EL QUE ELS FALTA
27a jornada (17 de maig)
Lleida-Vendrell
Lloret-Tordera
Duel directe
Vilafranca-Blanes
Duel directe
28a jornada (24 de maig)
Vic-Lleida
Tordera-Cerceda
Blanes-Lloret
Duel directe
Vilanova-Vilafranca
29a jornada (31 de maig)
Lleida-Voltregà
Noia-Tordera
Cerceda-Blanes
Lloret-Vilanova
Vilafranca-Igualada
30a jornada (7 de juny)
Tordera-Lleida
Duel directe
Blanes-Noia
Igualada-Lloret
Calafell-Vilafranca

Arriben amb trajectòries diferents

Tots cinc arriben amb trajectòries diferents. El Vilafranca és el que ha aconseguit més bons resultats en els últims partits, ja que ha guanyat els dos últims, el darrer clarament contra un rival directe, el Tordera. Abans, però, havia encadenat onze partits sense guanyar. El Blanes, que ha canviat tres cops d'entrenador, ha aconseguit el triomf en dos dels últims quatre partits, un a Vilanova i l'altre contra el Tordera. Els torderencs només han guanyat un dels últims cinc, contra el Vilanova, mentre que el Lleida enllaça quatre derrotes, les dues últimes contra els dos primers. El Lloret només ha sumat un empat en els últims set partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)