OK Lliga

Goleja i surt del descens

OK Lliga. El Tordera va recuperar l'encert de cara a gol i va ser molt superior a un Cerceda que lluitava per poder entrar en la CERS

cerceda2


tordera7


El CP Tordera va estripar el Cerceda i li va clavar una clara golejada. Els tres punts que van sumar els maresmencs els fan sortir de la zona de descens. Els homes de José Martos van recuperar l'encert de cara a gol després de dos partits consecutius sense marcar.

Els dos equips van sortir a la pista amb la intenció d'aconseguir la victòria, un per seguir lluitant per salvar la categoria i l'altre per entrar en la copa de la CERS. Ben aviat, Castañé va posar el Tordera amb avantatge, però en l'única acció ofensiva del primer temps els gallecs van poder empatar de penal. Va ser un miratge, ja que la veritat era que només hi havia un equip a la pista, el Tordera. Va tenir moltíssimes ocasions de gol, però només Adrià Martos en va transformar una, i es va arribar al descans amb un curt 2-1.

La segona meitat es va iniciar amb un pal dels gallecs, però els torderencs van començar a tenir ocasions i es va repetir el guió del primer temps. En aquesta ocasió, però, la majoria d'atacs van acabar amb gol. Castañé, novament, Parra, Bolcato i Cuenca dos cops, van situar un clar 7-1 en el marcador i van sentenciar una necessària i merescuda victòria. Els gallecs van tornar a marcar de penals en els últims minuts.

CP TORDERA: Jordi López, Bolcato, Parra, Castañé i Adrià Martos –inicial–; Aldrich, Serra i Cuenca. CERCEDA: Domínguez, Gonzalo Pérez, Grasas, José Ramon López i Torres –inicial–; Fariza, Payero i Martiñan. GOLS: 1-0 (3') Castañé. 1-1 (10') Grasas, de penal. 2-1 (22') Adrià Martos. 3-1 (34') Castañé. 4-1 (39') Parra. 5-1 (40') Bolcato. 6-1 (42') Cuenca. 7-1 (44') Cuenca. 7-2 (44') Grasas, de penal. ÀRBITRES: Gómez i Villar. FALTES: 10 Tordera i 15 Cerceda.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.