OK Lliga

Lucas Ordóñez és l'MVP

Hoquei sobre patins. L'argentí, que deixa el Liceo després de dues temporades i d'haver estat enguany el segon màxim golejador de l'OK Lliga (54), és el més votat del curs 2013/14

Els capitans i tècnics dels equips de l'OK Lliga han designat el davanter argentí Lucas Ordóñez l'MVP de la temporada 2013/14. El crac de San Juan ha estat amb 54 gols el segon màxim golejador de la competició i ha exhibit la seva habilitat tant en l'atac convencional com en el llançament de faltes directes. Ordóñez tanca una etapa de dues temporades al Liceo, club al qual va arribar procedent del Vic. Amb 25 anys, el de San Juan ha arribat a la maduresa esportiva i el curs vinent defensarà la samarreta del Valdagno.

El segon lloc ha estat per al davanter del Reus Jordi Adroher, que el curs vinent jugarà en la lliga italiana amb el Breganze. Completa el podi Aitor Egurrola, que ha fet una temporada excel·lent sota els pals del Barça, el campió.

En l'OK Lliga femenina, la més votada ha estat la jugadora asturiana del Voltregà Natasha Lee, seguida de la catalana del Gijón María Díez i de Berta Tarrida (Voltregà). Lee ja va ser designada MVP de la copa i també ha guanyat l'OK Lliga femenina amb el conjunt osonenc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)