Més hoquei

Comença la copa Princesa

Hoquei sobre patins. El Caldes i l'Arenys de Munt jugaran la primera semifinal. El Lloret s'enfrontarà amb l'amfitrió, l'Areces

El Caldes Recam Láser i el CE Arenys de Munt disputaran la primera semifinal de la copa Princesa, que s'inicia avui (18.00 h) a la localitat asturiana de Grado. El Lloret Vila Esportiva jugarà la segona semifinal contra el conjunt amfitrió, el CP Areces. Aquesta és la novena edició (tot i que fins ara era la copa Príncep), i la disputen els tres primers de la primera estatal al final de la primera volta i l'Areces, que és l'organitzador i que celebra el seu 50è aniversari.

El Caldes hi arriba com a líder de la categoria i havent guanyat els darrers cinc partits, mentre que l'Arenys de Munt va quart, havia guanyat sis partits consecutius abans de perdre l'últim i té un problema d'efectius per les lesions. En la primera volta els dos equips van empatar, a tres gols, en el partit disputat a Caldes de Montbui. El Lloret ocupa el tercer lloc, ha estat derrotat en l'últim partit després d'una ratxa de set partits sense perdre i recupera al seu tècnic, Manel Barceló, que no ha entrenat l'equip en les últimes setmanes per problemes de salut. L'Areces és el dotzè i en la primera volta el Lloret el va guanyar per 1-2.

Semifinals (avui)
Caldes - Arenys de Munt
18.00 h
Areces - Lloret
20.00 h
Final. (demà)
Guanyadors de les semifinals
12.30 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)