OK Lliga

El Voltregà també sap prendre punts al Liceo

OK Lliga. Els osonencs van empatar contra els gallecs en un altre gran partit, i això permet al Barça tornar a ocupar el primer lloc en solitari

LICEO4

VOLTREGÀ4

El Voltregà va tornar a prendre punts a un dels aspirants al títol i en aquesta ocasió va empatar al seu pavelló contra el Liceo. Si fa unes setmanes els osonencs van derrotar al Barça i van ser els causants que els gallecs li retallessin tres punts i l'atrapessin al capdamunt de la classificació, ahir van empatar amb els gallecs i van permetre als blaugrana tornar a ser líders en solitari, amb dos punts d'avantatge.

Els osonencs van començar molt bé el partit i, amb gols d'Àlex Rodríguez i Armengol, ja dominaven amb un 2-0 abans del quart d'hora de joc. Els gallecs van saber empatar abans del descans i en l'inici de la segona meitat es van posar al davant ràpidament (2-4). En els minuts següents cada equip va desaprofitar una falta directa, que per als uns hauria servit per ajustar el partit i per als altres, pràcticament, per sentenciar-lo. En els darrers cinc minuts, el Voltregà es va tornar a mostrar encertat de cara a la porteria contrària i el gol, i en poc més d'un minut en va fer dos. Armengol va ajustar el partit i Tirso Gómez va aconseguir l'empat a falta de quatre minuts i mig.

CONTRA ELS GRANS

CP VOLTREGÀ: Torelló, Anguita, Vargas, Àlex Rodríguez i Dani Rodríguez –equip inicial–; Armengol, Albert Grau, Roger Font, Tirso Gómez i Franquesa. HC LICEO: Grimalt, Josep Lamas, Eduard Lamas, Jordi Bargalló i Toni Pérez –equip inicial–; Vives, Carballeira, Candamio i Shedha. GOLS: 1-0 (10') Àlex Rodríguez. 2-0 (14) Armengol, de penal. 2-1 (20') Eduard Lamas. 2-2 (22') Josep Lamas. 2-3 (31') Toni Pérez. 2-4 (34') Josep Lamas. 3-4 (45') Armengol. 4-4 (46') Tirso Gómez. ÀRBITRES: Melero i I. González. Van mostrar targeta blava a Vives. FALTES: 13 del Voltregà i 14 del Liceo.
Fa unes setmanes va vèncer el Barça i ara ha empatat contra el Liceo, els dos favorits