Més hoquei

L'invencible Guillem Cabestany

Hoquei sobre patins. El tècnic de Sant Pere de Riudebitlles guanya la copa d'Itàlia en el seu debut al Breganze després d'haver-se endut les dues anteriors amb el Moritz Vendrell

Un gol d'or del veterà brasiler Cacau va donar ahir al tècnic de Sant Pere de Riudebitlles Guillem Cabestany el seu tercer títol de copa consecutiu, dos amb el Moritz Vendrell –Oviedo 2013 i Lleida 2014– i un ara a Itàlia amb el Breganze, el tercer de la història del conjunt italià –feia 40 anys que no la guanyava–, consumat diumenge amb el triomf per 4-3 contra el Viareggio. Cacau va marcar en el temps afegit –mètode amb el qual Cabestany va guanyar la copa a Oviedo– i un altre català, Jordi Adroher, va fer el 3-3 i va forçar la pròrroga a un minut i mig del final. L'entrenador, per tant, acumula nou eliminatòries a un sol partit guanyades, sis amb el Vendrell i tres amb l'equip transalpí, que va eliminar en els quarts de final el Follonica (4-1) i en les semifinals el Trissino (3-1). El Viareggio dels germans Bertolucci es va desfer en les semifinals del gran favorit, el Forte dei Marmi (2-3), líder de la lliga i que té els catalans Pedro Gil i Enric Torner. El curs vinent, si no hi ha res de nou, Cabestany dirigirà el Porto, un dels equips grans del continent, i continuarà amb el somni de continuar sent professional d'aquest esport.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)