OK Lliga

“Els set títols són una utopia. Hem de ser humils”

Estada de preparació. Ricard Muñoz, el tècnic del Barça Lassa, admet que el ple 2015/2016 els motiva però assegura que no és l'objectiu prioritari. Qualifica els fitxatges d'“aposta valenta”

“Estem fent una feina de qualitat, amb molta càrrega física i patiment, que és el que toca. És un inici exigent i molt il·lusionant. Tenim un calendari exigent i hem de gestionar bé les càrregues físiques i les mentals.” Aquesta va ser la primera valoració que va fer ahir Ricard Muñoz, flamant tècnic del Barça per tercera temporada íntegrament consecutiva, durant el tercer dia de feina dels cinc previstos pel campió d'Europa a El Montanyà, un clàssic de les pretemporades. El primer compromís del Barça en una temporada en què aspira a guanyar set títols –lliga catalana, Ok Lliga, copa, supercopa, copa Continental, lliga europea i copa Intercontinental– serà la lliga catalana: “És molt positiu que s'hagi recuperat i mirarem de preparar l'Ok Lliga en aquests partits, alhora que és un altre dels objectius.” L'equip blaugrana debutarà el dia 1 de setembre a casa contra l'Igualada. El dia 5 rebrà l'Alcoi i el 9 jugarà a la pista del Caldes.

Muñoz, que també exerceix de secretari tècnic, ha fet tres canvis en la plantilla. Els nous fitxatges són Lucas Ordóñez (Valdagno), Edu Lamas (Liceo) i Xavi Costa (Reus), “una aposta valenta”, segons l'entrenador, que entén que encara és aviat per desgranar-ne les aportacions concretes El porter Aitor Egurrola, també caut, va referir-se al ple de títols, el tema evidentment recurrent, com “una il·lusió”. Respecte de l'Ok Lliga i qüestionat sobre si el domini seria encara més evident, va afirmar: “Et pots deixar punts en qualsevol pista.”

PROTAGONISTA

Guanyar els set títols és una utopia. Hem de ser humils tot i que és evident que es tracta d'una motivació extraordinària
Els tres fitxatges són una aposta valenta per millorar. Ens aportaran coses positives
Ricard Muñoz
TÈCNIC DEL BARÇA LASSA
Sense oblidar el Liceo o el Vic, tant el Benfica com el Porto han fet plantilles molt potents capacitades per guanyar el títol

Porto, Benfica i tampoc descarta l'Oliveirense com a grans rivals

“Tant de bo i sona molt bé, però guanyar els set títols és una utopia i no és l'objectiu, que és mirar sempre el partit de cada dissabte. Hem de ser humils tot i que és evident que és una motivació extraordinària”, sentencia l'entrenador blaugrana. La gran competició per excel·lència, lògicament, serà novament la lliga europea. El Barça ha guanyat el títol els dos últims cursos i Muñoz va fer una anàlisi generalista dels rivals: “Sense oblidar al Liceo o el Vic, tant el Benfica com el Porto han fet plantilles capacitades per guanyar. També destacaria la fortalesa d'un altre portuguès, l'Oliveirense.” Respecte dels rivals en l'Ok Lliga, preveu una “tendència similar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)