OK Lliga

És la millor, i s'ha de veure

Hoquei sobre patins. Es presenta l'OK Lliga amb la presència de tots els clubs, que coincideixen a dir que és la més competitiva del món i que es treballa perquè es pugui seguir per ‘streaming'

“És la millor lliga del món.” Va ser una afirmació compartida pel president de l'Associació de Clubs d'Hoquei Patins, Jaume Esteve, i el president de la Federació Espanyola de Patinatge, Carmelo Paniagua, en la presentació de l'OK Lliga que es va fer ahir a les caves Freixenet de Sant Sadurní d'Anoia. També es va afirmar, però, que, tot i ser la més competitiva i espectacular, no es veu per televisió. Carmelo Paniagua va afirmar: “En realitat és la millor del món, però no es veu, falta que es vegi. Hem de mirar de fer alguna cosa perquè es vegi.” En aquest sentit, el president de la federació espanyola va fer públic que la federació i l'associació estan treballant perquè a partir de la segona volta de la competició es puguin veure els partits en directe per streaming.

La presentació de l'OK Lliga va comptar amb la presència de representants de tots els clubs, fins i tot els no catalans, un fet gens habitual. L'Alcoi està a Catalunya disputant partits amistosos i de la lliga catalana, mentre que també van venir representants dels conjunts gallecs, el Liceo i el Cerceda. Durant la presentació es va passar als assistents un vídeo de les diverses competicions d'aquesta temporada i també es va fer el sorteig de la supercopa d'Espanya. El presentador de l'acte, el periodista de Canal Blau de Vilanova Jordi Martí, va fer que els jugadors dels quatre equips que la disputaran –el Barça, el Vic, el Liceo i el Vendrell–, comentessin els emparellaments que els havien tocat, i tots van destacar la igualtat que hi haurà.

Després també es va fer pujar a l'escenari els jugadors de tots els equips que disputaran l'OK Lliga, en grups de quatre i en ordre alfabètic per comentar les aspiracions dels seus equips en aquesta nova temporada. En general tots van comentar les ganes d'afrontar la competició i la intenció de millorar els resultats aconseguits en l'última edició. El jugador representant del Caldes va arribar tard i, tot just entrar a la sala, va ser requerit per pujar a l'escenari. Només va faltar a la cita el jugador que representava el Vendrell, que no hi va poder ser, i va comentar els objectius un representant del club. Abans del pica-pica i el cava es va fer la foto de família amb jugadors i entrenadors.

SEMIFINALS
31 d'octubre
Moritz Vendrell - FC Barcelona Lassa
CP Vic - HC Liceo
FINAL
1 de novembre
Els dos guanyadors
(Els horaris depenen de la televisió)

Sorteig de la supercopa, Vendrell-Barça i Vic-Liceo

Aprofitant la presentació de l'OK Lliga es va fer el sorteig de la supercopa d'Espanya, que aquesta temporada no inicia la competició oficial, sinó que es jugarà el 31 d'octubre i l'1 de novembre, a Vic. Enguany, de nou, es disputarà en el format de final a quatre. El FC Barcelona Lassa la jugarà com a campió de l'OK Lliga, i el CP Vic –que també és l'organitzador–, com a campió de copa. El HC Liceo i el Moritz Vendrell la jugaran com a segon i tercer de la lliga. En les semifinals, el Barça s'enfrontarà amb el Vendrell i el Vic, amb el Liceo. Els horaris dels partits encara no es coneixen i depenen dels acords que s'arribin amb la televisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)