Més hoquei

El Lloret s'emporta el 30è Torneig Dona Marinera

Hoquei sobre patins. Va vèncer en la final el Vilafranca per 4-3, mentre que el SHUM va perdre en la lluita pel tercer lloc contra el Noia (3-2)

L'any del retorn a l'OK Lliga, el Lloret Vila Esportiva es va emportar el Dona Marinera , del qual se celebra la trentena edició. En aquesta ocasió el torneig es va disputar altra vegada amb quatre equips, ja que les darreres edicions es jugava a un sol partit. Els lloretencs van guanyar el Vilafranca per 4-3. Va ser una final molt disputada en què van destacar els joves jugadors de l'equip, amb la seva velocitat i la seva força física. Jordi Carbó no va jugar cap minut per precaució, ja que en la semifinal havia rebut un cop. Tampoc hi va ser present l'entrenador Manel Barceló i l'equip va ser dirigit pel segon tècnic, Manel Díez.

El partit es va iniciar bé per als lloretencs i als deu minuts ja guanyaven per 2-0, amb un gol de Marc Grau en el minut 7 i un altre de Xavi Crespo en el 10. Als quinze minuts el Vilafranca va avisar amb un xut de Vázquez al travesser i un minut després va disposar d'un penal que el porter del Lloret Xavier Serra va aturar.

En la segona meitat els vilafranquins van sortir a remuntar el partit i van estar a punt de fer-ho. Edu Fernández va desaprofitar una falta directa i poc després Rubén Fernández va fer el 2-1. Quan pitjor ho estaven passat els lloretencs va aparèixer Xavier Sulé, que va fer un recital de llançar faltes directes. En el minut 41 va transformar la primera (3-1), i després que Rocasalbas va marcar pel Vilafranca, va fer el 4-2, novament de falta directa. A un minut del final Edu Fernández va establir el 4-3 definitiu, i el triomf va ser del Lloret.

El SHUM Balder Tècnica
va ser derrotat per la mínima pel Noia Freixenet (3-2) en el partit pel tercer lloc del torneig. Els maçanetencs van dominar més però no van estar encertats davant de porteria. El Noia va començar marcant en el minut 5 amb un penal transformat per Marc Palau. El SHUM va passar a controlar el partit i als quinze minuts el portuguès Diego Neves va empatar. A partir d'aquí els maçanetencs va ser els dominadors del matx però no van aprofitar les ocasions clares que van tenir. En el minut 22 Neves va enviar una bola al pal i es va arribar al descans. En la segona part el SHUM es va avançar amb un gol de David Gelmà de penal i semblava que tenia el partit encarrilat, però va desaprofitar un penal i Neves va fer un altre pal. En només un minut el Noia va capgirar el resultat i es va emportar el triomf. En el minut 43 Marc Gumar va empatar i un minut més tard Xavier Caldú va fer el 3-2. El SHUM va tenir ocasions per forçar la pròrroga però Neves va enviar per tercer cop una bola al pal.