OK Lliga

El Barça comença fort

Ok Lliga. Els blaugrana es van avançar amb un 4-0 en el primer quart d'hora de partit i no van donar cap possibilitat de reacció al Caldes

El Barça Lassa va aconseguir la segona victòria de la temporada en l'Ok Lliga en superar clarament el Recam Làser Caldes, que es van estrenar en la màxima categoria aquesta temporada visitant la pista del campió. Els blaugrana van començar molt forts el partit i abans del quart d'hora de joc ja guanyaven per 4-0. Pablo Álvarez es va mostrar molt encertat de cara a la porteria contrària, marcant els dos primers gols en tres minuts de marge i acabant la primera meitat amb tres dianes. En la primera meitat el Caldes es va veure molt castigat amb les targetes blaves, i els seus jugadors en van veure quatre, que van significar dues faltes directes i un penal en contra, i els blaugrana van aconseguir dos gols. Al descans s'hi va arribar amb un 5-2 després que els visitants aprofitessin un penal i una falta directa al seu favor per reduir la diferència.

En la segona meitat va ser el torn golejador de Lucas Ordóñez, que va fer els seus dos primers gols en l'Ok Lliga amb el Barça i va disposar d'una falta directa per fer el tercer, però la va desaprofitar. Els jugadors del Caldes en cap moment van donar el partit per perdut i van continuar buscant la porteria contrària. Fruit d'això van marcar dos gols més i es van situar amb un 7-4. En els darrers segons, Eduard Lamas va establir el 8-4 definitiu amb què va acabar el partit.

FC BARCELONA LASSA: Egurrola, Pascual, Gual, Panadero i Álvarez –equip inicial–; Ordóñez, Costa, Edu Lamas, Barroso i Sergi Fernández. RECAM LÀSER CALDES: Campor, Oller, Molera, Alexandre Acsensi i Rovira –equip inicial–; Pastor, Roger Acsensi, Urbano, Mendes i Villena. GOLS: 1-0 (3') Álvarez. 2-0 (6') Álvarez. 3-0 (8') Gual, de penal. 4-0 (12') Pascual. 4-1 (16') Mendes, de penal. 5-1 (23') Álvarez, de falta directa. 5-2 (24') Rovira, de falta directa. 6-2 (36') Ordóñez. 7-2 (41') Ordóñez. 7-3 (46') Molera. 7-4 (47') Rovira, de falta directa. 8-4 (50') Eduard Lamas. ÀRBITRES: Valverde i Pico. Van mostrar targeta blava a Gual, Mendes (2), Rovira, Urbano i Alexandre Acsensi. FALTES: 10 del Barça i 11 del Caldes.