OK Lliga

El SHUM Balder Técnica vol puntuar en la visita a Calafell

Hoquei sobre patins. El Lloret Vila Esportiva defensarà el segon lloc a la pista del Noia, un equip que també està invicte

El SHUM Balder Técnica té ganes de sumar els primers punts en l'OK Lliga i avui (20.00 h) ho intentarà en la seva visita a la pista del Vallès Calafell. Els maçanetencs han perdut els dos partits que han disputat, tot i que les dues derrotes a la pista del Lloret i a casa contra el Reus van ser ajustades. Els alt penedesencs només tenen un punt, del partit que van jugar davant la seva afició contra el Vilafranca, i han perdut en els dos desplaçaments.

El Lloret Vila Esportiva ocupa una meritòria segona posició després de tres jornades, i en aquesta intentarà mantenir -se en la zona alta en la visita a la pista del Noia Freixenet (19.30 h). Tots dos conjunt estan invictes i han mostrat una molt bona imatge. Els lloretencs van guanyar els dos partits a casa i en van empatar un a Vilafranca, mentre que el Noia va guanyar a casa i va empatar en els dos desplaçaments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)