OK Lliga

El SHUM guanyava per 0-4 i acaba derrotat clarament

OK Lliga. El Calafell va fer una remuntada espectacular i va aconseguir el primer triomf

VALLÈS CALAFELL TOT L'ANY: Arellano, Palau, Gabarra, Aguilar i Marc Vergés –inicial–; Valverde, Gerard Vergés, Pàmies i Romeu. SHUM BALDER TÉCNICA: Luzón, Parra, Neves, Lluís Ferrer i Gelmà –inicial–; Martos, Ferran Garcia i Ignasi López. GOLS: 0-1 (5') Parra. 0-2 (14') Lluís Ferrer. 0-3 (23') Ferran Garcia, de falta directa. 0-4 (29') Ignasi López. 1-4 (30') Palau. 2-4 (32') Palau, de falta directa. 3-4 (43') Gabarra. 4-4 (47') Gerard Vergés. 5-4 (47') Aguilar. 6-4 (49') Gerard Vergés. ÀRBITRES: Garcia i Garmendia. Blava a Lluís Ferrer, Palau, Gerad Vergés, Martos i Ignasi López. FALTES: 10 del Calafell i 13 del SHUM. COMENTARI: El SHUM Balder Técnica va arribar a tenir un clar avantatge de 0-4 en el marcador, però va sortir derrotat per 6-4 de la seva visita a la pista del Calafell. Els maçanetencs es van enfonsar completament en els darrers minuts i encara no han sumat cap punt en l'OK Lliga. El partit es va iniciar molt bé per al SHUM, que va mostrar encert davant de la porteria contrària i el porter Luzón feia bones aturades. Així va arribar amb un 0-3 al descans. En la segona meitat va incrementar el resultat amb el 0-4 en el minut 29 però, en els següents vint minuts va encaixar sis gols i va perdre. El Calafell va fer una remuntada espectacular amb Palau i Gerard Vergés molt encertats, i que van deixar en evidència les debilitats dels selvatans. Després d'encaixar el 4-4 i haver-hi un temps mort, van servir de centre, van perdre la bola i en uns segons ja perdien per 5-4.