OK Lliga

El Liceo, líder

Hoquei sobre patins. El SHUM no va aprofitar les ocasions i va claudicar

El SHUM va fer mèrits en la primera part i va cedir en la segona contra el Liceo, el nou líder. Els locals s'haurien pogut avançar de seguida en el marc d'un joc frenètic. Gelmà va enviar dues boles al pal (2' i 4') i Malián va aturar dues faltes directes: Gelmà (17') i Garcia (22'). En la segona part la qualitat del Liceo va prevaldre (0-2). Garcia va fer alimentar esperances (1-2), però el Liceo va decidir. Amb 1-4, Ferrer va enviar una directa al pal i Malián va aturar-li un penal a Garcia.

SHUM BALDER TECNICA: Linu, Ignasi López, Gelmà, Parra i Diogo Neves -equip inicial-; Lluís Ferrer, Martos i Ferran Garcia. LICEO: Malián, Toni Pérez, Jordi Bargalló, Josep Lamas i Pau Bargalló -equip inicial-; Torres, Vives, Nacevich i Carballeira. GOLS: 0-1 (32') J. Lamas. 0-2 (37') J. Bargalló, de falta directa. .1-2 (45') Ferran Garcia. 1-3 (47') Torres. 1-4 (48') J. Bargalló. . ÀRBITRES: González i Tavera. Blava a Toni Pérez i a LLuís Ferrer. FALTES: 11 el SHUM i 15 el Liceo..
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)