OK Lliga

La victòria té un significat diferent

OK Lliga. El Lloret Vila Esportiva mirarà de recuperar el bon camí contra l'Igualada i el SHUM Balder Técnica vol aconseguir el primer triomf contra el Lleida

Els dos equips selvatans de l'OK Lliga afronten la cinquena jornada amb ganes d'aconseguir la victòria, però per a cada un d'ells guanyar tindrà un significat diferent. El Lloret Vila Esportiva mirarà de recuperar el bon camí contra l'Igualada, mentre que el SHUM Balder Técnica vol aconseguir la seva primera victòria d'aquesta temporada contra l'ICG Software Lleida.

Els lloretencs acaben d'encaixar la primera derrota a la pista del Noia Freixenet i tenen la intenció de continuar forts a casa i no cedir cap punt davant la seva afició contra un Igualada (20.30 h) que encara no ha trobat el seu camí. Els igualadins van guanyar en la primera jornada, però en les altres dues –té un partit ajornat– van ser derrotats i ocupen un lloc en la zona baixa de la classificació. Els lloretencs són a la meitat de la classificació i continuar puntuant els mantindria en aquesta bona situació.

La trajectòria del SHUM Balder Técnica en aquest inici de lliga no ha estat bona pel que fa a resultats ja que no ha aconseguit cap punt, però la imatge que ha mostrat l'equip a casa contra rivals potents com el Reus Deportiu i el Liceo ha estat bona i de competitivitat. Això ho ha de transformar amb punts i la primera oportunitat és la visita de l'ICG Software Lleida d'aquest vespre (20 h). Els lleidatans –que han jugat un partit menys– també s'han enfrontat als reusencs i als gallecs, i contra els roig-i-negres van empatar a domicili. Els maçanetencs, però, també han de deixar enrere la mala imatge del partit de Calafell, on va ser derrotats després de dominar per 0-4.

Voltregà-Vendrell, duel d'altura

En aquesta cinquena jornada destaca l'enfrontament en la part alta entre el Voltregà, quart, i el Vendrell, cinquè. El líder, el Liceo, visita la pista del Caldes, que no ha puntuat, mentre que el Vic, tercer, juga demà a la pista del Cerceda. El Barça, que ocupa el segon lloc, jugarà dimarts a la pista del Vilafranca, un equip que continua invicte, pel seu compromís de la final de la copa Continental.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)