OK Lliga

El Caldes venç el líder

OK Lliga. Va aconseguir la primera victòria contra el potent Liceo després de fer un gran partit, i sabent patir en el tram final

LICEO 4 CALDES 6

RECAM LÀSER CALDES: Campor, Rovira, Molera, Alexandre Acsensi i Urbano –inicial–; Oller, Roger Acsensi, Pastor, Esteo i Villena. HC LICEO: Malián, Jordi Bargalló, Pau Bargalló, Josep Lamas i Toni Pérez –inicial–; Nacevich, Vives, Carballeira, Torres i Shehda. GOLS: 1-0 (8') Roger Acsensi. 2-0 (20') Urbano. 3-0 (25') Oller. 3-1 (26') Josep Lamas. 4-1 (32') Rovira, de falta directa. 4-2 (35') Pau Bargalló. 5-2 (37') Rovira. 5-3 (44') Pau Bargalló, de falta directa. 5-4 (44') Toni Pérez. 6-4 (48') Roger Acsensi. ÀRBITRES: R. Fernández i J. Sánchez. FALTES: 10 del Caldes i 21 del Liceo. COMENTARI: El Recam Làser Caldes va aconseguir la seva primera victòria en el retorn a l'OK Lliga, i ho va fer contra el potent Liceo, que era el líder. Els vallesans va fer un gran partit, sempre van anar avançats i van saber patir en el tram final quan els gallecs es van apropar en el resultat. Una de les claus va ser l'encert de cara a la porteria i avançar-se amb un 3-0 en el descans. També va brillar el porter Cesc Campor, que va desfer un cop i un altre les accions de perill del Liceo. El Caldes va veure com els gallecs van fer dos gols en pocs segons i es van situar amb un 5-4 quan faltaven quatre minuts per al final, però van saber patir i van saber guanyar.