OK Lliga

El Vic venç a la pista del Cerceda i es el nou líder

Ok Lliga. Els osonencs, que han jugat un partit menys, segueixen invictes. En tot moment van tenir controlat el partit contra els gallecs

El Vic és el nou líder de l'Ok Lliga després de la seva victòria a la pista del Hockey Global Cerceda. El conjunt osonenc segueix invicte –com el Noia Freixenet–, però és l'únic que compta els seus partits per victòries. El Vic encara té un partit ajornat de la segona jornada contra l'ICG Software Lleida (el jugarà el 3 de novembre), però, tot i això, ocupa en solitari la primera posició. El partit es va iniciar molt bé per als osonencs, ja que en el tercer minut de joc Cristian Rodríguez va inaugurar el marcador. Abans del minut deu, el mateix jugador va fer el segon i el Vic va poder jugar amb tranquil·litat. Abans del descans, va disposar d'un penal que no va aprofitar. En la segona meitat, un gol d'Ordeig i una falta directa transformada per Font van sentenciar el partit (0-4). El gol dels gallecs, poc després, no va fer canviar res i el Vic va sumar tres punts més, mentre que el Cerceda continua sense aconseguir la victòria.

VIC 4 CERCEDA 1

HOCKEY GLOBAL CERCEDA: Domínguez, Grasas, Pablo Fernández, Togores i Martiñán –equip inicial–; Jacobo Garcia, Artacho, Candamio i Martín Rodríguez. CP VIC: Carles Grau, Ordeig, Bancells, Cristian Rodríguez i Font –equip inicial–; Presas, Casas, Burgaya i Serra. GOLS: 0-1 (3') Cristian Rodríguez. 0-2 (9') Cristian Rodríguez. 0-3 (26') Ordeig. 0-4 (34') Font, de falta directa. 1-4 (38') Grasas. ÀRBITRES: F.J. García i A. Garrote. FALTES: 14 del Cerceda i 10 del Vic.