OK Lliga

El SHUM busca els primers punts a casa

Hoquei sobre patins. Rep l'Alcoi, que no ha puntuat, en un duel de la zona baixa

El SHUM Balder Tècnica rep un rival directe en la lluita per sortir de la zona de descens, l'Enrile Pas Alcoi. Els maçanetencs estan en la primera plaça de descens, la catorzena, amb tres punts i a un de la zona de permanència, mentre que els alcoians van cuers i són l'únic equip de l'Ok Lliga que no ha sumat cap punt i ha estat derrotat en els sis partits que ha disputat.

El SHUM acaba d'aconseguir la seva primera victòria d'aquesta temporada, i ho ha fet en una pista molt complicada com és la del Noia. Els homes de Jordi Rodríguez han de passar la revàlida de saber guanyar a casa, ja que en els tres partits que hi han jugat, en dos han estat derrotats per la mínima. Enfront el Liceo van caure clarament (1-4) però contra el Reus (3-4) i el Lleida (4-5) van fer mèrits per sumar algun punt. Dimarts es completa la setena jornada partida per la disputa de la Lliga europea, i el Lloret Vila Esportiva rebrà el Vendrell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)