OK Lliga

El SHUM vol seguir amb la bona ratxa

Hoquei sobre patins. El Lloret visita la pista del Vic, el líder invicte, i intentarà guanyar per primer cop fora de casa

El SHUM Balder Técnica intentarà mantenir la bona ratxa de resultats a la pista de l'Igualada Calaf Grup. Els maçanetencs han guanyat els dos últims partits que han disputat, a la pista del Noia i a casa contra l'Alcoi, i tenen ganes de continuar sumant punts per allunyar-se una mica més de la zona de descens. Els igualadins són una mica irregulars i han perdut a Sant Sadurní.

El Lloret Vila Esportiva afronta un desplaçament molt complicat a la pista del Vic, el líder invicte. Els osonencs han perdut els primers punts –un empat– i intentaran tornar al camí de la victòria, i més davant la seva afició. Els lloretencs encara no han aconseguit guanyar cap partit fora de casa i només han obtingut un empat en la primera jornada. En l'últim partit van guanyar el Vendrell i van trencar una ratxa de tres derrotes consecutives.

El Moritz Vendrell i el Vallès Calafell arriben al derbi del Baix Penedès amb problemes i una victòria els podria fer aixecar el cap. Els vendrellencs fa quatre jornades que no guanyen i són a quatre punts de la zona de descens, que delimita el seu rival. El Calafell ha encadenat tres derrotes i fora de casa no ha puntuat. El Reus Deportiu, que és invicte fora de casa, no ha guanyat cap partit a casa i intentarà guanyar contra un Voltregà que fa diverses jornades que no guanya. El Cafès Novell Vilafranca intentarà mantenir la imbatibilitat a la pista del Liceo, mentre que el Recam Làser Caldes vol allargar la seva ratxa a la pista de l'Alcoi, el cuer. La jornada es completa demà amb l'ICG Software Lleida-Cerceda i el Barça Lassa-Noia Freixenet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)