Internacional

El Barça perd per la mínima

Lliga europea. Va ser derrotat pel Porto en un partit en què va tenir ocasions però no va estar gens encertat davant de porteria i per segon cop aquest curs es va quedar sense marcar

Un solitari gol de l'exblaugrana Reinaldo Garcia als quatre minuts de joc va ser suficient perquè el Porto s'emportés la victòria contra el Barça Lassa en la tercera jornada de la fase de grups de la lliga europea. Feia dos anys que els blaugrana no perdien en la lliga europea –també va ser a Porto–. El Barça va tenir ocasions, va enviar una bola al pal i va disposar d'una falta directa, però no va estar gens encertat davant la porteria contrària. Per segona vegada aquesta temporada els blaugrana es van quedar sense marcar. La primera també va ser a Portugal, en l'anada de la final de la copa Continental contra l'Sporting (2-0). En defensa Aitor Egurrola va fer una bona actuació sota els pals i va mantenir els blaugrana dins del partit en tot moment, i a banda de nombroses ocasions va aturar una falta directa i un penal. El Barça va trigar una mica a començar a funcionar. El gol matiner dels portuguesos i el seu bon treball defensiu van fer que s'haguessin de ressituar i ho van començar a fer després d'un temps mort als deu minuts de partit. Els blaugrana van tenir més la possessió de la bola i Sergi Panadero va enviar un xut al pal. El Porto disposava de perillosos contraatacs i, poc abans del descans, d'una falta directa que Aitor Egurrola va aturar. En la segona meitat la situació no va variar. El Porto tenia ocasions –Egurrola va aturar un penal–; i el Barça desaprofitava les seves, Pablo Álvarez va desaprofitar una falta directa. Els blaugrana van intentar anivellar el marcador però no van poder marcar en cap de les ocasions de què van disposar. El proper compromís europeu del Barça serà contra el mateix Porto però al Palau Blaugrana el 12 de desembre.

PORTO 1 BARÇA 0

FC PORTO FIDELIDADE: Nelson Filipe, Reinaldo Garcia, Jorge Silva, Rafa Costa i Helder Nunes –equip inicial–; Vitor Hugo i Gonçalo Alves. FC BARCELONA LASSA: Aitor Egurrola, Marc Gual, Matías Pascual, Sergi Panadero i Pablo Álvarez –equip inicial–; Eduard Lamas, Lucas Ordóñez i Xavi Barroso. GOLS: 1-0 (4') Reinaldo Garcia. ÀRBITRES: F. Ferrari i M. Galoppi (Itàlia). FALTES: 11 del Porto i 14 del Barça.

DOS ANYS

El porter Egurrola va tenir una bona actuació i va aturar una falta directa i un penal
L'última derrota del Barça en la lliga europea va ser fa dos anys, també a Porto