Internacional

En llocs de quarts de final

Hoquei sobre patins. El Barça, el Vic i el Vendrell arriben al final de la primera volta de la lliga europea segons i amb possibilitats de classificar-se

El Barça Lassa, el Vic i el Moritz Vendrell han arribat al final de la primera volta de la lliga europea en la segona posició dels seus grups, un lloc que els classificaria per als quarts de final. El Liceo, el quart equip de l'OK Lliga, també va segon. Tots tenen possibilitats de tirar endavant si mantenen el rendiment en la segona volta, que comença el 12 de desembre. Els dos primers passen als quarts de final i el líder del grup té l'avantatge de disputar el partit de tornada a casa.

Els tres conjunts catalans han tingut trajectòries similars en els tres primers partits, han estat derrotats per l'actual líder del seu grup i han guanyat els dos rivals que tenen al darrere. El Barça Lassa té tres punts menys que el Porto, contra el qual va perdre (1-0) dissabte, i té cinc punts de marge respecte als altres dos rivals, el Breganze italià i l'Iserlohn alemany. Aquests dos equips només tenen un punt i semblen descartats en la lluita per classificar-se per als quarts. Els blaugrana i els portuguesos es jugaran en teoria la primera plaça del grup el dissabte dia 12, en què el Barça rep el Porto al Palau Blaugrana. Una victòria més àmplia que l'1-0 de dissabte situaria els blaugrana en el primer lloc i després només l'hauria de mantenir guanyant els altres dos partits.

En el grup B el CP Vic és a la mateixa distància del líder que del tercer, tres punts. El primer és el Benfica portuguès, i els osonencs van perdre clarament (5-1) en la visita a la pista portuguesa. Ho tenen complicat per aconseguir aquesta plaça, tot i que reben el Benfica a casa. El segon lloc sembla més accessible ja que, a més del marge de tres punts sobre els italians del Bassano, també tenen a favor seu que els van golejar per 8-0 en la primera volta.

El Moritz Vendrell forma part del grup més anivellat, el C. Els tres primers equips només estan separats per tres punts i els penedesencs tenen un punt de desavantatge respecte al líder, el Forte dei Marmi italià, i dos de marge respecte al tercer, el Valongo portuguès. En la segona volta els penedesencs tenen dos partits a casa però han de visitar el Valongo en l'última jornada, contra el qual es podrien jugar la classificació. En la primera volta el Vendrell els va vèncer per un clar 5-1.

Rivals portuguesos en la CERS

El Cafès Novell Vilafranca i el Reus Deportiu, que va estar exempt de la primera eliminatòria, tenen rivals portuguesos en els vuitens de final de la CERS, i tots dos jugaran el partit de tornada a casa. Els vilafranquins s'enfrontaran al Juventude de Viana, que va eliminar el Dornbirn d'Àustria (17-6 en el global), mentre que els roig-i-negres s'enfrontaran al Turquel, que no va tenir problemes contra el Wolfurt austríac (20-3). En la copa d'Europa femenina el Voltregà i el Palau de Plegamans van golejar en l'anada i pràcticament ja són a quarts de final, mentre que el Manlleu haurà de remuntar contra el Coïmbra portuguès després de perdre en l'anada (4-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)