OK Lliga

Sense marge d'error

Hoquei sobre patins. El Barça Lassa no pot fallar avui a casa contra el SHUM per no despenjar-se del Vic, el líder de l'OK Lliga

El Barça Lassa prossegueix la persecució del Vic en la lliga rebent avui el SHUM Balder Técnica (Barça TV) en partit avançat de la desena jornada. Els blaugrana han agafat el fil en la lliga i esperen que l'ensopegada europea a Porto no els afecti. Ricard Muñoz continua amb la baixa del porter Sergi Fernández, que té meniscopatia al genoll dret i s'està fent un tractament. No s'ha entrenat durant tota la setmana.

El SHUM va arrencar amb cinc derrotes seguides, però va reaccionar amb tres triomfs consecutius –dos a domicili a les prestigioses pistes del Noia i l'Igualada– i en el darrer partit va cedir a casa contra el Caldes, un rival directe. El seu màxim golejador és l'exdavanter del Moritz Vendrell Lluís Ferrer, amb 8 gols, un jugador interior molt perillós. Es tracta d'un equip molt jove en què també destaquen el portuguès Neves i Parra (6 gols) i Garcia (5 gols).

Partits clau per Esport3

Esport3 oferirà en directe el transcendent Vic-Barça de la dotzena jornada el dia 19 a partir de les 20.30h. Els osonencs tenen ara mateix quatre punts més que els blaugrana. La cadena catalana també oferirà en directe, segurament a les 12 del migdia, el dia 12 el partit Barça-Porto de la quarta jornada de la lliga europea en què es decidirà el primer lloc del grup A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)