OK Lliga

Lluita i cau amb honor

Hoquei sobre patins. El SHUM Balder Técnica planta cara al Barça Lassa, se situa davant en la segona meitat i no cedeix fins al final

El SHUM Balder Técnica va fer un gran partit en la visita al Palau Blaugrana i, tot i la derrota, va mostrar una gran imatge i va lluitar fins al final per intentar aconseguir algun punt. Els maçanetencs es van situar davant (2-3) en la segona meitat i van fer patir els blaugrana. Només en els darrers deu minuts els locals van poder remuntar i aconseguir la victòria. El conjunt entrenat per Jordi Rodríguez va muntar una bona i organitzada defensa que el Barça va tenir problemes per superar. I quan ho va fer es va trobar un Marcel Luzón molt inspirat a la porteria. Els blaugrana van dominar molt més i van tenir més ocasions de perill, però en tot moment els maçanetencs van estar dins del partit i van arribar al descans amb un 2-1 –gol de Diogo Neves–, en contra. En la segona meitat el SHUM va desaprofitar una falta directa i quan els blaugrana volien ampliar l'avantatge dos gols molt seguits de Lluís Ferrer i Ferran Garcia van situar un 2-3 en el marcador. El Barça va anar molt més a l'atac i a deu minuts del final va fer dos gols en menys d'un minut i va remuntar (4-3). Tot i que els locals van tornar a marcar, els selvatans sempre van continuar lluitant i Ferran Garcia va fer el 5-4 de falta directa. En el darrer minut el SHUM va anar a buscar l'empat, va treure el porter i va posar cinc jugadors a la pista. A quatre segons del final va encaixar el 6-4 que va sentenciar el partit.

BARÇA 6 SHUM 4

FC BARCELONA LASSA: Egurrola, Pascual, Panadero, Barroso i Álvarez –equip inicial–; Costa, Gual, Ordóñez i Eduard Lamas. SHUM BALDER TÉCNICA: Luzón, Neves, Parra, Martos i Lluís Ferrer –equip inicial–; Ferran Garcia, Gelmà i Ignaci López. GOLS: 1-0 (22') Ordóñez, de falta directa. 1-1 (22') Neves, de penal. 2-1 (25') Eduard Lamas. 2-2 (34') Lluís Ferrer. 2-3 (37') Ferran Garcia. 3-3 (40') Panadero. 4-3 (40') Ordóñez, de falta directa. 5-3 (42') Costa. 5-4 (44') Ferran Garcia, de falta directa. 6-4 (50') Barroso. ÀRBITRES: J.A. Ribó i D. Pico. FALTES: 17 del Barça i 19 del SHUM.