OK Lliga

La bèstia negra del Liceo

OK Lliga. En les últimes vuit temporades els gallecs s'han deixat punts a la pista del Noia Freixenet. Els locals han aconseguit cinc triomfs i tres empats

El Noia Freixenet s'ha convertit en un especialista a superar al seu pavelló el Liceo, un dels grans de l'OK Lliga. En les darreres vuit temporades els gallecs s'han deixat punts a Sant Sadurní i no hi guanyen des del curs 2006/07, per un curt 2-3. Des de llavors el Noia ha sumat cinc victòries i tres empats. Els partits sempre han estat ajustats, ja que els triomfs han arribat per la mínima diferència d'un gol. En la història de la lliga de la màxima categoria el Noia ha rebut el Liceo en 36 ocasions i ha aconseguit 20 victòries i set empats. Només ha estat derrotat en nou ocasions.

En aquesta temporada els de Sant Sadurní arriben a l'enfrontament després d'haver empatat els dos últims partits, l'últim a la pista del líder, el Vic. Els gallecs són segons i han encadenat cinc victòries, i no coneixen la derrota des de la cinquena jornada, en què van perdre a la pista del Recam Làser Caldes. També serà el retorn a casa de les dues figueres del Liceo, els germans Jordi i Pau Bargalló, dos homes formats en la base del Noia.

El líder es vol recuperar

El CP Vic vol deixar enrere l'ensopegada a casa contra el Noia –un empat– i sumar una altra victòria a la pista de l'Igualada Calaf Grup. El líder de l'OK Lliga continua invicte i visita un equip que ha perdut els dos darrers partits a casa. El Barça Lassa continuarà perseguint el primer classificat i buscarà la sisena victòria consecutiva contra el Moritz Vendrell, que s'ha recuperat i ha puntuat en les tres darreres jornades. El CP Voltregà, animat pels dos darrers triomfs, rep un sorprenent Recam Làser Caldes, que ha puntuat en els tres últims desplaçaments. El Lloret Vila Esportiva intentarà retrobar-se amb la victòria –ha encadenat tres derrotes– contra l'ICG Software Lleida, que acaba de trencar una ratxa de quatre derrotes. Aquesta jornada s'acabarà el dimarts 15, en què es jugarà el darrer partit, el Cafès Novell Vilafranca-Enrile Pas Alcoi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)