OK Lliga

Lluís Ferrer salva un punt

OK Lliga. El SHUM Balder Técnica va empatar contra el Cerceda quan només faltaven 53 segons per acabar el partit

Un gol de Lluís Ferrer a 53 segons del final del partit va salvar un punt per al SHUM Balder Técnica i va evitar que entrés en la zona de descens. Els maçanetencs van tenir problemes contra l'Hockey Global Cerceda, un rival directa de la zona perillosa, i no van trobar la manera per guanyar a casa. El partit no va començar gaire bé per al SHUM ja que els gallecs es van avançar en el marcador en el minut 6. Des de la banda es va reaccionar, es va fer entrar Ferran Garcia i Gelmà, i això va revolucionar l'equip, que va poder capgirar el resultat i en arribar al quart d'hora de joc ja guanyava (2-1). A partir d'aquí els maçanetencs van equilibrar el partit i van arribar al descans amb avantatge. La segona meitat va ser emocionant i va tenir alternatives i gols. El SHUM no tenia clar com guanyar i els visitants eren més encertats i es van situar davant (4-5). Semblava que el SHUM tornaria a perdre a casa, però Ferran Garcia va fer un contraatac, va passar la bola a Lluís Ferrer i aquest va salvar els mobles quan faltaven 53 segons per al final.

SHUM 5 CERCEDA 5

SHUM BALDER TÉCNICA: Luzón, Neves, Parra, Lluís Ferrer i Martos –equip inicial–; Gelmà, Ferran Garcia i Ignasi López. HOCKEY GLOBAL CERCEDA: Martín Rodríguez, Grasas, Payero, Togores i Martiñan –equip inicial–; Candamio, Pablo Fernández i Jacobo García. GOLS: 0-1 (6') Martiñan. 1-1 (12') Neves. 2-1 (15') Ferran Garcia. 2-2 (28') Togores. 3-2 (30') Neves. 3-3 (34') Martiñan. 3-4 (38') Jacobo Garcia. 4-4 (42') Ignasi López. 4-5 (43') Grasas. 5-5 (50') Lluís Ferrer. ÀRBITRES: G Sandoval i S. Mayor. FALTES: 6 del SHUM i 8 del Cerceda.