OK Lliga

Valuós empat del SHUM

OK Lliga. Va lluitar per la victòria a la pista del Vendrell i després d'un partit intens va sumar un punt. Ferran Garcia va fer tres gols

EL VENDRELL 5 SHUM 5

MORITZ VENDRELL: Xus Fernández, Creus, Miras, Jordi Ferrer i Mitjans –inicial–; David Martínez, Aldrich, Francesc Gil, Casado i Fox. SHUM BALDER TÉCNICA: Luzón, Neves, Parra, Martos i Lluís Ferrer –inicial–; Gelmà, Ferran Garcia, Ignasi López, Àlex Garcia i Núñez. GOLS: 1-0 (4') Mitjans. 1-1 (6') Neves. 1-2 (16') Parra. 1-3 (17') Ferran Garcia. 2-3 (25') Mitjans (f.d.). 3-3 (32') Jordi Ferrer. 3-4 (36') Ferran Garcia (f.d.). 4-4 (36') Mitjans. 5-4 (41') Creus. 5-5 (43') Ferran Garcia. ÀRBITRES: I. Garmendia i A. De la Hera. Blava a Gelmà. FALTES: 14 del Vendrell i 14 del SHUM. COMENTARI: El SHUM Balder Técnica va aconseguir un important punt en la seva visita a la complicada pista del Moritz Vendrell. El partit va ser molt disputat i va tenir alternances en el marcador. Els locals es van avançar, però els de Maçanet de la Selva van capgirar el resultat i van arribar al descans amb avantatge (2-3). En la segona meitat els dos conjunts van anar a buscar la victòria. El Vendrell es va avançar a nou minuts del final però Ferran Garcia, que va fer tres gols, va empatar poc després. El 5-5 es va mantenir en els últims minuts tot i que els dos conjunts van tenir ocasions, i els maçanetencs van sumar el seu segon empat consecutiu.