OK Lliga

Lluita en la zona baixa

Ok Lliga. El Lloret Vila Esportiva inicia l'any amb ganes d'allunyar-se de la zona perillosa i el SHUM Balder Técnica, de sortir dels llocs de descens

El Lloret Vila Esportiva i el SHUM Balder Técnica inicien l'any 2016 amb dos importants partits davant la seva afició en els quals han d'intentar guanyar. Els primers, allunyar-se de la zona perillosa, i els segons, sortir de les posicions de descens. Els lloretencs reben un Recam Làser Caldes que és la revelació de la lliga i que ocupa una meritòria sisena posició, mentre que els maçanetencs s'enfrontaran al Voltregà, situat a la zona mitja. Els dos rivals dels selvatans lluiten per assegurar-se una plaça per a la copa en aquestes tres darreres jornades, abans del final de la primera volta.

El Caldes està sorprenent jornada rere jornada, i en els darrers nou partits només ha estat derrotat un cop. Els vallesans han puntuat en els quatre últims desplaçaments, guanyant a la pista del SHUM i assolint tres empats en pistes com les del Reus, el Voltregà o l'Alcoi. El Lloret ve de perdre a la pista dels alcoians i això l'ha situat en la dotzena posició, amb 13 punts i amb només dos d'avantatge sobre la primera plaça de descens que ocupa el SHUM.

Necessita guanyar

Els maçanetencs buscaran contra el Voltregà una victòria, un resultat que no coneixen des de fa quatre jornades. En les dues darreres han sumat dos empats; l'últim va ser molt meritori, a la complicada pista del Vendrell, però això no va ser suficient i van acabar l'any 2015 entrant en la zona de descens. Al seu pavelló, el SHUM només ha aconseguit un triomf –contra l'Alcoi–, i en el darrer partit que va jugar davant la seva afició va empatar contra el Cerceda. El Voltregà es el setè, lluita per estar a la copa, i va tancar l'any amb una derrota a la pista del Cerceda. Els de Sant Hipòlit fa dues jornades que no guanyen i fora de casa només han aconseguit dues victòries, a la pista de l'Alcoi i a la del Barça.

Retorn amb un gran duel a la zona alta: Barça-Liceo

El Barça i el Liceo posaran a prova les seves forces en un duel directe a la pista blaugrana. Fins ara s'han mesurat les forces de lluny i ara es trobaran cara a cara. Els blaugrana arriben millor en aquest partit, ja que són els líders i tenen tres punts d'avantatge sobre els gallecs. El Barça suma set victòries de manera consecutiva i en la darrera jornada es va imposar a la pista del Vic i li va prendre el lideratge. El Liceo sumava sis victòries seguides, però en l'últim partit de l'any va perdre a casa contra l'Igualada i va deixar escapar l'oportunitat de situar-se en el primer lloc. En aquesta lluita per la primera plaça no s'ha d'oblidar el Vic, que, tot i perdre en el darrer partit, només està a un punt del líder i en aquesta jornada visita el Vendrell. Els penedesencs són un dels equips que estan lluitant per fer-se un lloc entre els vuit primers i disputar la copa. El Reus, que va quart i té la plaça assegurada com a amfitrió, visita l'Igualada, que després de guanyar a la pista del Liceo necessita consolidar-se a casa, on ha perdut els tres darrers partits. El Noia, cinquè, intentarà buscar la regularitat contra un Lleida que ha estat derrotat en els quatre últims desplaçaments. En la lluita per no baixar destaca el duel entre el Calafell i l'Alcoi, últim i penúltim, que estan en dinàmiques diferents. Set derrotes en els últims vuit partits sumen els penedesencs, mentre que els alcoians han guanyat els dos darrers partits. El Vilafranca necessita retrobar-se amb el triomf –fa 6 partits que no guanya– contra un Cerceda que ha sortit del descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)