OK Lliga

El Lloret és molt més efectiu i venç el Caldes

OK Lliga. El porter local Ferran Serra va fer una gran actuació sota els pals i va aturar dos penals i una falta directa

El Lloret Vila Esportiva va tenir un bon inici d'any i va aconseguir un triomf que l'allunya de la zona de descens. Els lloretencs van estar molt més encertats que el Recam Làser Caldes en atac, i en defesa el seu porter Ferran Serra va tenir una gran actuació i va aturar dos penals i una falta directa. Els locals van iniciar el partit dominant i en el minut 7 ja tenien un 2-0 al seu favor gràcies a dos gols de Xavier Crespo. El Caldes no va reaccionar fins al minut 16, en què Jordi Urbano va tenir la primera ocasió, i un minut després Jassel Oller va fer el 2-1. Els lloretencs van tenir possibilitats per ampliar el resultat però Jordi Carbó va enviar una pilota al pal. En la segona meitat els dos equips van fer mèrits per aconseguir els punts i podria haver guanyat qualsevol perquè van tenir ocasions. Els lloretencs, però, van tenir més ocasions. En el 29' Serra va aturar un penal i en el 31' Marc Grau va enviar una pilota al pal, i Xavier Crespo va desaprofitar una falta directa. En el 38' el Caldes va disposar d'un altre penal però novament Serra el va aturar. Els lloretencs van estar més encertats i vuit minuts abans del final Jordi Carbó va fer el 3-1 de penal. En aquests darrers minuts cada equip va disposar d'una falta directa però els porters van evitar els gols i el partit va finalitzar amb triomf del Lloret.

LLORET 3 CALDES 1

LLORET VILA ESPORTIVA: Ferran Serra, Xavier Crespo, David Plaza, Marc Grau i Àlex Grau –equip inicial–; Jordi Carbó, Roger Martí i Xavier Sulé. RECAM LÀSER CALDES: Cesc Campor, Jacint Molera, Xavier Rovira, Alexandre Acsensi i Jordi Urbano –equip inicial–; Humberto Da Silva, Jassel Oller i Roger Acsensi. GOLS: 1-0 (5') Xavier Crespo. 2-0 (7') Xavier Crespo. 2-1 (17') Jassel Oller. 3-1 (42') Jordi Carbó, de penal. ÀRBITRES: I. González i J.J. Melero. Van mostrar targeta blava a Humberto Da Silva. FALTES: 13 del Lloret i 14 del Caldes.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)