OK Lliga

Derbi català per llepar-se les ferides

Ok Lliga. El Reus rep el Barça maleint la derrota inversemblant a Igualada i el líder vol fer un cop de puny

La lluita pel títol, per la copa i pel descens es reprèn avui amb cinc partits de la catorzena jornada i penúltima de la primera volta, entre els quals destaca el derbi català entre el Reus i el Barça Lassa. Tots dos arriben relativament escaldats al duel. Sobretot el Reus. Guanyava a 1:25 del final a Igualada després d'un gol de Xavi Rubio (1-2) i va perdre el partit. El Barça va malbaratar un 4-2 i va acabar demanant l'hora, amb una darrera aturada d'Egurrola en un penal de Pau Bargalló que va evitar la derrota. El conjunt de Ricard Muñoz continua líder i afrontarà el segon dels tres grans partits en vuit dies perquè dissabte es jugarà la classificació europea a Breganze.

Serà el primer derbi des de la banqueta del nou tècnic del Reus Enrico Mariotti, que ja en va viure un bon grapat quan va jugar cinc temporades consecutives la lliga, tres amb el Barça i dos amb el Reus. Els roig-i-negres lamenten haver perdut els dos últims partits –abans de l'aturada van cedir a casa amb el Noia–, que els haurien permès reenganxar-se a la lluita després dels errors dels tres de dalt i no volen deixar escapar l'oportunitat de retallar diferències per assegurar-se ser caps de sèrie en la copa. Raül Marín, el pitxitxi de la lliga, tindrà la motivació afegida de jugar contra el seu exequip per primer cop des que va tornar. En el sentit invers, l'ampostí Xavi Costa (Barça) s'enfrontarà als seus excompanys. El Reus té la baixa del jove Vázquez i el Barça enyora Lamas.

SHUM-Vic

El Liceo i el Vic miraran de reüll el partit de Reus. El Liceo rep un Moritz Vendrell en alça que ve de superar el Vic i que mirarà d'eixamplar la vulnerabilitat de Riazor , un escenari on ja hi han guanyat el Reus i l'Igualada. Els osonencs, per la seva banda, volen reaccionar a la pista del SHUM, que no vol torna a caure en zona de descens i que arriba engrescat després de batre el Voltregà (3-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)