OK Lliga

Treballada fins al final

OK Lliga. El Vic s'endú la victòria de Maçanet tot i no poder sentenciar fins que faltaven sis minuts per al final d'un partit que va dominar des de l'inici

El Vic va complir a Maçanet, però va haver de treballar fins al final per assolir el triomf. Un bon inici li va permetre avançar-se amb una acció de Ferran Font per darrere de la porteria en el minut 2. Cristian Rodríguez va enviar un xut al travesser en el 3 i una falta directa al pal en el 7. En el minut 8, Jordi Burgaya va fer el 0-2 en jugada col·lectiva. El SHUM va topar després amb Grau, que va aturar un xut de Neves en el minut 12 i un altre, en dos temps, en el 19 a Ignasi López. Fins i tot un un contra un en el 20 a Ferran Garcia, però no va poder aturar el penal de Diogo Neves en el 25. El SHUM va sortir més ben posicionat i, fins i tot, va ser superior. L'1-3 de Ferran Font semblava decisiu, però tot just després Ferran Garcia va crear un altre cop la incertesa amb el 2-3 que va durar fins al 2-4 de Jordi Burgaya sis minuts abans del final.

SHUM 2 VIC 4

SHUM BALDER TÉCNICA: Marcel Luzón, Neves, Sergi Parra, Adrià Martos i Lluís Ferrer –equip inicial–; David Gelmà, Ferran Garcia, Ignasi López. CP VIC: Carles Grau, Ferran Font, Romà Bancells, Jordi Burgaya i Critstian Rodríguez –cinc inicial–; Josep Maria Ordeig, Roger Presas i Martí Casas. GOLS: 0-1 (2') Font, 0-2 (8') Burgaya, 1-2 (25') Neves de penal, 1-3 (41'), Font, 2-3 (42') Garcia i 2-4 (44') Burgaya. ÀRBITRES: Alberto López i Jorge Martínez. Targetes blaves a Adrià Martos, Ignasi López i Sergi Parra (SHUM) i Romà Bancells i Ferran Font (Vic). FALTES: 6 el SHUM i 9 el Vic.