OK Lliga

El Caldes, davant del somni de la copa

OK Lliga. L'equip d'Eduard Candami rep un Calafell assedegat que necessita puntuar per no despenjar-se encara més en la cua de la taula

El Recam Làser Caldes, un dels equips revelació del curs, rep avui el Calafell Tot l'Any, el cuer, en la represa de la catorzena i penúltima jornada de la primera volta de l'OK Lliga que es clourà demà amb el Lleida-Igualada i el Cerceda-Lloret.

El Caldes, que va començar el curs amb quatre derrotes després d'ascendir el curs passat i que semblava que seria la ventafocs de l'OK Lliga, ha perdut des de llavors tan sols un partit més –a la pista del Lloret– i avui es juga a casa contra el Calafell, el cuer, part de les seves possibilitats d'accedir a la copa. El Caldes és vuitè i ocupa la darrera plaça d'accés a la competició. Si venç, però, superarà el Vendrell i el Voltregà i empatarà en punts amb el Noia i el Reus i ho tindrà tot de cara. El conjunt d'Eduard Candami està fent una gran temporada amb triomf contra el Liceo inclòs que contrasta amb els problemes dels penedesencs, agreujats amb les marxes del jugadors Ricardo Valverde i Pol Pàmies i per una trajectòria irregular tot i haver derrotat el Reus. El conjunt de Sergi Macià només ha guanyat dos partits i és a 7 punts de la permanència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)