OK Lliga

La copa es completa amb les últimes quatre places

OK Lliga. Sis dels vuit partits d'aquesta jornada unificada (20 h) tenen equips implicats en la lluita per poder ser a Reus el pròxim mes de febrer

Els quatre equips que falten per completar els participants en la copa es decidiran avui en la quinzena i última jornada de la primera volta de l'OK Lliga. A partir de les vuit del vespre set equips buscaran la classificació per ser a Reus i disputar la competició del KO, i ho faran en sis partits diferents. També hi haurà en joc la quarta plaça de cap de sèrie. Dels dos enfrontaments que queden per completar la jornada, el Vic-Liceo servirà per acabar de decidir l'ordre dels caps de sèrie, mentre que només l'últim partit, el que enfrontarà el Calafell amb el Cerceda, no està implicat en aquesta lluita de la copa, sinó que centra l'atenció en la lluita per no baixar. Els set equips que poden ser en la copa són el Freixenet, el Caldes, el Voltregà, el Lleida, el Vendrell, l'Igualada i el Vilafranca.

Malgrat que el més immediat és la lluita per la copa, la lliga no queda oblidada i els equips que no s'hi poden classificar ho tenen molt clar. El Calafell, el cuer, afronta una lluita directa contra els gallecs del Cerceda, i l'Alcoi, el SHUM i el Lloret també necessiten els punts i, per tant, complicaran molt el partit als seus rivals, que lluiten per ser en la copa de Reus.

Lloc i dates
Reus
Del 25 al 28 de febrer
Classificat com a organitzador
5è Reus Deportiu
21 punts
Classificats per punts
1r FC Barcelona Lassa
34 punts
2n CP Vic
32 punts
3r HC Liceo
31 punts
Places per adjudicar
Quatre
Equips en places de copa
4t Noia Freixenet
21 punts
6è Recam Làser Caldes
21 punts
7è CP Voltregà
20 punts
8è ICG Software Lleida
20 punts
Equips que hi aspiren
9è Moritz Vendrell
19 punts
10è Igualada Calaf Grup
18 punts
11è Cafès Novell Vilafranca
17 punts
Equips que no seran en la copa
12è Lloret Vila Esportiva
16 punts
13è Hoquei Global Cerceda
15 punts
14è SHUM Balder Técnica
14 punts
15è Enrile Pas Alcoi
11 punts
16è Vallès Calafell
7 punts

El Lloret i el SHUM podrien exercir de jutges

Els selvatans de l'OK Lliga, el Lloret Vila Esportiva i el SHUM Balder Técnica, exerciran malauradament només de jutges en la jornada final de la primera volta, que determinarà els quatre equips que falten per jugar la copa. El Lloret rebrà a casa el Voltregà, un dels implicats, i el SHUM visitarà Vilafranca. Tant el Lloret com el SHUM se centren a aconseguir els màxims punts possibles per allunyar-se de la zona de descens. El Lloret és dotzè i té dos punts de marge respecte de la línia que marca precisament el SHUM, l'antepenúltim, amb 14 punts. Els lloretencs han guanyat els dos últims partits que han jugat davant la seva afició i van perdre a Cerceda. Els de Sant Hipòlit han guanyat el seu últim partit, però en els dos últims desplaçaments van ser derrotats per dos equips que també lluiten per mantenir-se, el Cerceda i el SHUM. Els maçanetencs tenien una ratxa de tres partits sense perdre, però en l'últim van caure a casa contra el Vic. La seva visita a Vilafranca serà difícil, però s'ha de recordar que han puntuat en pistes complicades, ja que han guanyat a Sant Sadurní i a Igualada, i han empatat al Vendrell. El Vilafranca, a casa, és irregular: va vèncer el Barça, però també va perdre contra l'Alcoi –en zona de descens– i ha cedit quatre empats. Va guanyar el Cerceda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)