OK Lliga

Surten del descens

OK Lliga. El SHUM Balder Técnica comença i acaba molt bé el partit a la pista del Vilafranca. Ferran Garcia va marcar tres dels sis gols

VILAFRANCA 3 SHUM 6

CAFÈS NOVELL VILAFRANCA: Camps, Navarro, Galán, Rubén Fernández i Edu Fernández –equip inicial–; Vázquez, Rocasalbas, E. Martí, Pintado i J.M. Martí. SHUM BALDER TÉCNICA: Luzón, Neves, Parra, Gelmà i Ignasi López –equip inicial–; Ferran Garcia, Martos, Lluís Ferrer, Àlexandre Garcia i Núñez. GOLS: 0-1 (5') Gelmà. 0-2 (21') Ferran Garcia. 0-3 (23') Lluís Ferrer. 0-4 (25') Neves, de falta directa. 1-4 (28') Edu Fernández, de falta directa. 2-4 (32') Edu Fernández. 3-4 (47') Edu Fernández. 3-5 (48') Ferran Garcia. 3-6 (50') Ferran Garcia. ÀRBITRES: R. Fernández i D. Villar. Targeta blava a Lluís Ferrer. FALTES: 8 del Vilafranca i 15 del SHUM. COMENTARI: El SHUM Balder Técnica va aconseguir una important victòria a la pista del Cafés Novell Vilafranca i va sortir de la zona de descens al final de la primera volta. Els maçanetencs van fer un gran inici de partit i al descans ja guanyaven per 0-4. En la segona meitat els locals van reaccionar i es van situar amb un 3-4 però un impressionant tram final de partit amb dos gols de Ferran Garcia –en va fer tres durant el matx–, en els últims dos minuts, va sentenciar el partit i la victòria.