OK Lliga

Estan fora del descens

Hoquei sobre patins. El SHUM Balder Técnica i el Lloret Vila Esportiva acaben la primera volta de l'OK Lliga ocupant posicions de permanència, el seu gran objectiu

Han acabat la primera volta de l'OK Lliga fora de les posicions de descens. El gran objectiu del SHUM Balder Técnica i del Lloret Vila Esportiva d'aconseguir la permanència ha cobert la primera meitat amb resultat positiu. Tots dos, però, estan en la zona perillosa i només tenen dos punts i un punt, respectivament, sobre la primera posició de descens. La seva lluita per aconseguir la salvació ha estat intensa en les primeres quinze jornades i ho continuarà sent en les quinze vinents. Contràriament a altres temporades, al final de la primera volta no hi ha cap equip que s'hagi despenjat clarament a la cua i els tres conjunts que ocupen les places de descens –el Cerceda, l'Alcoi i el Vallès Calafell– tenen una diferència de punts recuperable. Del cuer a la primera posició de salvació hi ha sis punts, i sis equips, amb els maçanetencs, els lloretencs i el Cafès Novell Vilafranca, estan en un marge de set punts en la zona perillosa.

El SHUM va tenir un inici de lliga molt dolent pel que fa als resultats i va perdre els cinc primers partits. La seva recuperació va ser destacada, amb tres victòries consecutives, dues en pistes de prestigi com la del Noia i la de l'Igualada. En aquest tram final de la primera volta els maçanetencs han entrat i sortit de les posicions de descens i, finalment, un altre triomf fora de casa –a la pista del Vilafranca– els ha deixat fora a la meitat de la lliga. Els homes de Jordi Rodríguez s'han mostrat més encertats en els seus desplaçaments, i dels disset punts que han sumat, deu els han aconseguit lluny de casa. Ferran Garcia, amb 16 gols, és el màxim anotador de l'equip, i Diogo Neves és el més destacat de la lliga en el llançament de penals, amb sis gols de set intents, i un encert del 85 per cent.

El Lloret va començar força bé, puntuant en els tres primers partits i situant-se en una irreal segona posició –hi havia força partits ajornats–, però ben aviat va tornar a la realitat, amb dues tandes de tres derrotes consecutives. Els homes de Manel Barceló han estat molt millor al seu pavelló, on han aconseguit les seves cinc victòries. Fora de casa van empatar a la pista del Vilafranca en la primera jornada, però després han perdut en els altres sis desplaçaments. També s'ha de valorar que han visitat les pistes de tres dels quatre primers classificats. Tot i estar en la zona perillosa, els lloretencs mai no han ocupat places de descens. El Lloret és el segon equip que menys gols ha marcat, amb 38. Xavi Crespo és el seu màxim anotador, amb 11 dianes.

El derbi selvatà va arribar molt aviat, en la segona jornada, i el Lloret va guanyar per 4-2. L'enfrontament a Maçanet serà el 13 de febrer.

EL DERBI SELVATÀ

Va arribar molt aviat, en la segona jornada, amb triomf del Lloret (4-2)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)